Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nonameboi kérdése:
Tetszik egy lány, lehet én is tetszek neki, mit csináljak? (Kicsit hosszú, bocsi)
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy lány, aki elkezdtett tetszeni nekem, és úgy vettem észre, lehet én is tetszem neki, de lehet teljesen félreértem. Az elmúlt pár hétben keresi a társaságom, szeret a közelemben lenni. Nemrég voltunk pár közös barátunkal korcsolyázni, és többször kézen fogva koriztunk :D. Vajon tetszem neki? Nem ugyanabba a suliba járunk, de különórán találkozunk, meg barátokkal azon kívül. Már 3 éve ismerjük egymást, de csak barátok voltunk. Szoktunk instán beszélgetni, de nem úgy hogy nekem kell a beszélgetést életben tartanom, mindig rendesen válaszol, és kérdez is. Hogyan közeledjek felé? Hogyan kezdeményezzek? (Én 16/f ő 16/l) Rendes válaszokat szeretnék.2023. febr. 21. 15:49
31/33 A kérdező kommentje:
Visszatértem fejleményekkel:
Túl sok dolog nem történt, váltottunk egy kevés szót online, ami miatt beigazolódott az eddig is nyilvánvaló, barátok vagyunk, és csak ennyi lesz.
Nem hívtam el, eddig is nyilvánvaló volt hogy nincs semmi, csak persze áltattam magam, marad a friend zone.
Nem próbálkozok többet, nem futok a villamos után, megvárom a kövit :)
2023. ápr. 17. 21:21
32/33 anonim válasza:
"Nem próbálkozok többet, nem futok a villamos után, megvárom a kövit :)"
Jó hozzáállás, nem is kell erőltetni azt, ami nem megy. Van még ott, ahonnan ez jött 😉
33/33 anonim válasza:
Követem végig ,szép sztori volt :-) Jó belátni a "kudarcot" mert a következő alkalommal jobban fog így menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!