Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány, lehet én is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nonameboi kérdése:

Tetszik egy lány, lehet én is tetszek neki, mit csináljak? (Kicsit hosszú, bocsi)

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy lány, aki elkezdtett tetszeni nekem, és úgy vettem észre, lehet én is tetszem neki, de lehet teljesen félreértem. Az elmúlt pár hétben keresi a társaságom, szeret a közelemben lenni. Nemrég voltunk pár közös barátunkal korcsolyázni, és többször kézen fogva koriztunk :D. Vajon tetszem neki? Nem ugyanabba a suliba járunk, de különórán találkozunk, meg barátokkal azon kívül. Már 3 éve ismerjük egymást, de csak barátok voltunk. Szoktunk instán beszélgetni, de nem úgy hogy nekem kell a beszélgetést életben tartanom, mindig rendesen válaszol, és kérdez is. Hogyan közeledjek felé? Hogyan kezdeményezzek? (Én 16/f ő 16/l) Rendes válaszokat szeretnék.

2023. febr. 21. 15:49
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Eddig sajnos nem nagyon mentünk el sehova, mindig van valami dolga ami közbeesik, de úgy szoktam vele lenni hogy vele és a barátaival elmegyünk a momba meg oilyenek.
2023. ápr. 10. 10:57
 22/33 anonim ***** válasza:

Hát ha kettesben nem akar összejönni a találka, az is jelent valamit. Ha ő is szeretné, megoldaná.

2023. ápr. 10. 16:30
 23/33 anonim ***** válasza:
63%
Ne kajtasd, felesleges. Határozottan nem akar semmit, folyamat terel, engedd el.
2023. ápr. 11. 22:34
 24/33 A kérdező kommentje:

Nem nem írtam le mindent, nem terel, előbb megkérdeztem hogy mut csinál a szünetben stb., egyszerűen csak mindig akkor van időm mikor neki nincs :,)

De el fogom hívni mikor lesz ideje, mqjd akkoe jelentkezek

2023. ápr. 12. 12:40
 25/33 anonim ***** válasza:

Sok sikert, írj ha van valami eredmény.

2023. ápr. 12. 12:44
 26/33 anonim ***** válasza:
75%
De nem lesz eredmény. Olyan nincs, hogy majd 4 hónapon keresztül nem tudsz valakire egy napot szánni, nem tudod vele összeegyeztetni a szabadidődet. Ez butaság... Ideje felismerni, hogy ez nem jött be.
2023. ápr. 13. 01:03
 27/33 anonim válasza:
63%
szerintem se :-(
2023. ápr. 15. 01:45
 28/33 A kérdező kommentje:
Igen, én is érzem ezt. ha visszajön a nyaralásról, megbeszélem vele, és meglátjuk van - e esély. Végleg le szeretném zárni, nem akarom tovább húzni.
2023. ápr. 15. 10:32
 29/33 anonim ***** válasza:

"Végleg le szeretném zárni, nem akarom tovább húzni."

Nagyon helyes. Ha te is érzed, hogy nem működne, ne erőltesd.

2023. ápr. 15. 12:01
 30/33 A kérdező kommentje:
Pontosan, nem tudom, hogy milyen lenne, de érdekel mukodhetne e. Szerintem o is benne lenne egy probaban ahol jobban megismerjuk egymast, es meglatjuk, mukodhet e.
2023. ápr. 15. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!