Mit csináljak már elég hosszú ideje nagyon tetszik egy (férfi) tanár?
Te pedig fantasztikus emberismerő lehetsz, igazán büszke lehetsz magadra, komolyan. :) Örülök, hogy így látatlanban sikerült kiismerned. :)
A kérdésedre pedig szerintem érdemben válaszoltam. Vagy azt akarod, hogy én is és a többi válaszoló is állítsa az ellenkezőjét csak mert azt akarod olvasni? Ha igen, akkor felesleges volt "segítséget kérned", hisz nincs is szükséged segítségre.
Pedig igaza van a válaszolónak.
Az enyém is különleges volt... máshogy nézett rám, én meg olvadoztam, és mindez évekig. Aztán kiderült, hogy a nagy lóf/sz ez, nem igaz szerelem. rajongtam érte, amíg nem jött egy másik, kedvesebb, szebb szemű, olyan, aki jobban odafigyelt, értékelte, ha készülök, elsőre megjegyezte a nevem, szápen mosolygott, személyes dolgokról érdeklődött, stb. Aztán az volt "más", és nem diákszerelem, mert ez komoly... aztán főiskola és jött az újabb tárgya a rajongásnak :)
Ez ilyen. vannak ilyen típusú emberek, akik könnyen "szerelembe esnek".
Ne aggódj, leszel te még szerelmes oktatódba, mentorodba, orvosodba ;) Mindegy, csak kedves legyen és valamilyen okból fel lehessen nézni rá.
Nem olyan rossz ám az örök rózsaszín köd :P
Az előző szépen összefoglalta, de láttam már kivételt.
1 évet vagy még a suliban, ha elballagtál és ő is szabad akkor hajrá. :D
Én jó barátságban vagyok az egyik volt tanárommal, szóval lehet te meg megtaláltad a "férjed". :)
De az érettségit várd meg, egyrészt a szabályok, másrészt letesztelheted, hogy akkor is tetszik ha nem tanári szerepben van.
Egyébként van pár ilyen sztorim ismerősöktől, ha érdekel mesélek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!