Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nonameboi kérdése:
Tetszik egy lány, lehet én is tetszek neki, mit csináljak? (Kicsit hosszú, bocsi)
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy lány, aki elkezdtett tetszeni nekem, és úgy vettem észre, lehet én is tetszem neki, de lehet teljesen félreértem. Az elmúlt pár hétben keresi a társaságom, szeret a közelemben lenni. Nemrég voltunk pár közös barátunkal korcsolyázni, és többször kézen fogva koriztunk :D. Vajon tetszem neki? Nem ugyanabba a suliba járunk, de különórán találkozunk, meg barátokkal azon kívül. Már 3 éve ismerjük egymást, de csak barátok voltunk. Szoktunk instán beszélgetni, de nem úgy hogy nekem kell a beszélgetést életben tartanom, mindig rendesen válaszol, és kérdez is. Hogyan közeledjek felé? Hogyan kezdeményezzek? (Én 16/f ő 16/l) Rendes válaszokat szeretnék.2023. febr. 21. 15:49
11/33 anonim válasza:
Az csak segít, ha elhívod már most valahova, könnyebben megismered, könnyebben összehangolódtok. Hogyan máshogy is ismernéd meg jobban elvégre?
12/33 A kérdező kommentje:
Egyetértek, ma is beszéltünk, és ha úgy adódik, hogy ugyanakkor végzünk, akkor együtt kajálunk a széllen.
2023. febr. 22. 20:23
13/33 anonim válasza:
#12 Nagyszerű, majd írj ha van még fejlemény.
14/33 A kérdező kommentje:
1. dolgom lesz.
2023. febr. 22. 20:54
15/33 anonim válasza:
#14 Ezt hogy érted?
a) Közbejött valami dolog és nem fogtok találkozni, vagy
b) Első lány az életedben, akivel találkozni mész?
16/33 A kérdező kommentje:
nem úgy értettem :D
úgy értettem hogy elso dolgom lesz hogy beszámolok! (;
mellesleg ez lesz az 1. olyan hogy kettesben lennék egy lánnyal. olyan volt, hogy lányokkal voltam, de akkor csak mint barátok, és többen. Akár tanácsok is jöhetnek, hogy mit csináljak, illetve mit nem!
Holnapra tervezek egy közös kajcsizást, hacsak nincs más programja!
2023. febr. 22. 21:10
17/33 anonim válasza:
#16 Jól van, nézd el nekem, hogy már este van :D
Minden jót holnapra!
18/33 A kérdező kommentje:
kösziiii <3
tanácsok is jöhetnek! (\('1')/)
2023. febr. 22. 21:54
19/33 A kérdező kommentje:
Ma nem tud jönni kajálni :(
Dolga van
Na sebaj jövőhéten elhívom valahova
2023. febr. 23. 07:45
20/33 anonim válasza:
Na mi lett a vége a sztorinak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!