Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan juthatunk előrébb az ismerkedésben?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel körülbelül másfél hónapja ismerkedünk. Sokat írogatunk egymásnak, komolyabb témákról is el tudunk beszélgetni. Viszont nem volt tisztázva, hogy mit szeretnénk egymástól. Kaptam tőle pozitív vissza jelzést, hogy kedveli a társaságom, én is többször mondtam neki, hogy szeretek vele beszélgetni és kedvelem. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy megtegyem-e az első lépést, nekem már érzéseim vannak iránta. Hamarosan újra találkozunk és szeretnék vele előrébb jutni. Szerintetek lehet, hogy már kialakult a részéről kötődés? Hogyan beszélhetnénk meg ezt élőben?2023. febr. 12. 19:44
11/26 anonim válasza:
#10 Semmiképp se ezzel kéne kezdeni, előbb fel kell vezetni.
12/26 anonim válasza:
#2 A saját válaszodat támogatod?😂
14/26 anonim válasza:
#13 Rendkívül ritka az, hogy valakinek maxos a hasznossági mutatója, ezért furának tartom, hogy egy kérdésnél 2 ilyen ember is jelen van, ráadásul egyik támogatja a másik válaszát. Gondolom ez az ember így farmolja magának a pontokat a ranglistán.
15/26 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kizárt hogy ebben a kategóriában két embernek is maxos
2023. febr. 12. 22:47
16/26 anonim válasza:
Hányszor találkoztatok eddig személyesen? Mert ha csak egyszer vagy kétszer, akkor szerintem mindenképpen várj még egy kicsit ezzel a kérdéssel. Adtál már neki kisebb jeleket? Ha igen és észrevette, akkor hogy reagált rá a lány?
17/26 A kérdező kommentje:
Három hétig csak beszélgettünk online, azóta hetente vagy kéthetente találkozunk. Nem igazán futnánk össze, mivel másik városban lakik. Eddig nem mondtam meg neki, hogy szeretnék tőle valamit, nem beszéltünk erről nem mertem meg kérdezni tőle. Szoktam neki bókolni és mindig mondom neki, hogy milyen jól éreztem vele magam és ez kölcsönös. Nem tettem eddig egyértelmű utalást rá, hogy többet szeretnék tőle, ritkán érintjük meg egymást és nem is ölelkeztünk. Tegyük hozzá, hogy ilyen téren félénk, de nyíltan lehet beszélni vele, úgyhogy tudom, hogy nem tetszik neki senki, korában nem volt kapcsolata, pedig szeretett volna. Szóval nem tudom miként közelíthetnék hozzá, úgy, hogy ne legyek rámenős
2023. febr. 13. 18:11
18/26 anonim válasza:
Szerintem kezdd el írogatás helyett személyesen megbeszélni a dolgaitokat, kettesben lehetőleg. És írogass kevesebbet.
19/26 A kérdező kommentje:
Leginkább az a tervem, igen😅
Nem akarom leírni neki, mert nem tudom mi lenne a reakciója. Azzal van a problémám, hogy nem tudom élőben hogyan vezessem fel neki.
2023. febr. 13. 19:36
20/26 anonim válasza:
#19 Amúgy holnap Valentin nap, úgyhogy érdemes lenne holnap beszélnetek akár hívásban, akár személyesen. Viszont ezt a kapcsolat témát mindenképp face to face kéne neki elmondani, mégcsak nem is telefonon keresztül, hisz úgy az igazi. De én a holnapot se hagynám ki, mégiscsak Valentin nap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!