Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el randira a lányt? Hogy érhetem el, hogy elkezdjünk ismerkedni, beszélgetni. Lejjebb hosszabban.
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, és szerintem és is bejövök neki, mert amikor a suliban szemezgetünk, akkor rám mosolyog és sokáig nézzük egymást. Évfolyamtársam, de nincs közös óránk. Ha szerencsém van kb. naponta összefutunk a folyosón. Eddig köszönés volt a max közöttünk. Egy éve egy fogadás miatt viccből bejelöltem instán és snapen. Azóta snapelünk egymással. Nagyon tetszik, de nem tudom hogy kezdhetném el. Kérlek segítsetek!2022. nov. 27. 11:48
1/4 anonim válasza:
Reagálok egy snapre, megvan az "indok" a beszélgetésre.
Vagy simán csak kérdezd meg hogy van. Annyira nem bonyolult.
2/4 anonim válasza:
beszélgess vele snapen, legalább? istenem, amikor a nyomiság eléri azt a szintet, hogy nem hogy élőben, de egy chat ablakban sem mersz kommunikálni, ott érezni kéne hogy komoly gondok vannak.
3/4 anonim válasza:
Szerintem csak simán írj rá és kérdezd meg hogy van, milyen napja volt. Ne légy túl sok, de ha megtalaljátok a közös hangot akkor jól ki fogtok jönni. Csak merj rá írni, hidd el hogy nem gáz. Én lány létemre írtam rá az akkori srác öccsére...na az volt gáz, de mégis beszélgettünk utána nap mint nap
4/4 anonim válasza:
Beszélgess vele úgy, mint bárki más kellemes ismerőssel tennéd. Mindenféléről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!