Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak annak ha egy lány többet szeretne egy fiútól?
Figyelt kérdés
Iskolán belül osztálytársról van szó. Van két barátnő, akik mindig próbálnak szoba elegyedni órán, szünetbe. Azt mondják nagyon szent ember vagyok.
Milyen jelei vannak hogy többet akar egy lány mint barátság, de ő nem lép, mivel nem a lányok udvarolnak a jobb helyeken.
Az normális, hogy nem érdekel a szerelem, párkapcsolat engem, és kerülöm a lányokat, flegmán próbálok lenni, mert nem tudom kezelni a felemelő helyzeteket velük?
Hogyan lehet ebben fejlődni?
(18/F, sportolok.)
2022. dec. 15. 06:07
1/4 anonim 

válasza:

Gyakorolni kell. 18 évesen én is csak szerettem volna csajt, de ez reménytelen volt a viselkedési problémáim miatt. Aztán szép lassan ez oldódott. Gyakorolj velük. Ne tüntesd ki egyiket sem, csak beszélgess, próbáld kitalálni mi jár a fejükben, figyeld a kommunikációjukat, nem csak a beszédet, de minden jelet. Előbb-utóbb kiderül, hogy mi a szándékuk.
2/4 anonim 

válasza:

1-es jól írja. Gyakorolni, próbálkozni lehet, idővel kitaosztalod a módját.
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem legyél természetes, és ne játszd meg magaf
4/4 Senior Séf 

válasza:

Az nem elég jel, hogy "mindig próbálnak szoba elegyedni órán, szünetbe."? Mi kell még? Eregessenek füstjeleket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!