Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak nekem nincs senkim?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak nekem nincs senkim?

Figyelt kérdés

Egyszerűen mindig az van hogy az összes barátnőmnek, csapattársaimnak volt már kapcsolatuk vagy jelenleg is van. Mindig tök kínos hogyha megbeszélünk egy programot és mindenki hozza a barátját és csak én vagyok az a bizonyos "harmadik kerék". Elég nagy failnak érzem emiatt magamat, ugyan akkor az ilyen témájú beszélgetésekhez sem tudok mit hozzászolni. Xd

16L

2023. jan. 20. 20:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Annyit kell mondani, hogy neked nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos.
2023. jan. 20. 20:19
 2/14 hungarikum_202 ***** válasza:
59%
Majd jön az a bizonyos személy. Erre a kérdésre amúgy nem lehet válaszolni érdemben. Ezt hozta az élet eddig.
2023. jan. 20. 20:57
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Ne azért akarj kapcsolatot, hogy legyen. Ezt csak azért mondom, mert a leírásodból úgy látszik, hogy nem azért akarsz egy srácot, hogy szeretve legyél, hanem hogy te is tudjad mutogatni, ami persze lehet nincs így, de sajnos ez tükröződik. Ne jöjj össze az első adandó alkalommal valakivel, csak mert egy picit is szimpi, várj inkább arra, akit igazán szeretsz.
2023. jan. 20. 21:10
 4/14 anonim ***** válasza:
70%

Egyetértek az előttem szólókkal. Szerintem sokan vannak ilyen helyzetben lányok és fiúk közül is. Ráadásul még csak 16 éves vagy, előtted az élet! Biztos megtalálod majd az igazit. 😊

Mondom ezt úgy, hogy nekem sincs senkim, de rá kellett jönnöm és a környezetemben is látom, hogy másoknál inkább mennyiség van és nem minőség.

Így ha te is inkább valódi igaz kapcsolatot keresel akkor megéri várni.A többieket meg sz@rd le.😁

2023. jan. 20. 21:38
 5/14 anonim ***** válasza:
35%
Addig örvendezz, amíg nincs senkid.
2023. jan. 20. 22:13
 6/14 anonim ***** válasza:
55%
Egyetértek az előzőekkel. Emellett én is csak a szokásos sablon szöveget tudom adni, hogy próbálj új emberekkel ismerkedni, új közösségekbe, társaságokba járni (sulis szakkör, valami plusz kisegítő óra, edzés, hobbi, sport, kirándulás, szórakozás, had ne soroljam végig), és hátha előbb utóbb belefutsz valakibe, akiben meglátod a lehetőséget. Ja, és hidd el, mindennek oka van. Valamiért oka volt annak, hogy eddig nem volt barátod. Ha nem is látod így, de hidd el, minden okkal történik. Akkor fog kialakulni, amikorra meg van írva. Persze ezért neked is tenned kell.
2023. jan. 20. 22:15
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
17 évesen nekem sincs senkim. Egyedül is túl lehet élni, és majd jön a nagy ő, akibe szerelemes leszel
2023. jan. 20. 22:22
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
Nehogy muszájból jöjj össze valakivel, mert csak azért, mert nincs más. Ahogy szűz elvesztésnél is, a tinik azt gondolják, hogy ciki szűz lenni, pedig nem az. Az a jó, ha olyannal veszti el, aki viszonozza az érzéseit is…
2023. jan. 20. 22:32
 9/14 anonim ***** válasza:
70%
Ja és ilyenkor igaz, nagyon tombolnak a hormonok :D
2023. jan. 20. 22:33
 10/14 anonim ***** válasza:
26%

Őszintén "Elég nagy failnak érzem emiatt magamat" eddig eléggé szimpatikus voltál.

Valahogy számomra mindíg alapfeltétel volt, hogy ha valaki velem beszél, akkor ne törje a magyart. Ha szakmai nyelvezetben vagyunk bőven előfordul, de az megint más.

Ugyan ilyen az indokolatlan rövidítések sorozata (ilyet nem csináltál).

Ennyi információ alapján nyilván nem tudjuk megmondani, hogy miért nincs jelenleg senkid. Viszont ebből a pár sorból nekem már nem vagy szimpatikus. Valószínűleg hosszabb beszélgetés során se lennél az, ha nem úgy beszélnék veled, mint eddigi exeimmel. Ott első mondataim között volt az, hogy "ha hozzám akarsz szólni, akkor vagy beszélj rendesen, vagy inkább ne mondj semmit".

2023. jan. 20. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!