Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak nekem nincs senkim?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak nekem nincs senkim?

Figyelt kérdés

Egyszerűen mindig az van hogy az összes barátnőmnek, csapattársaimnak volt már kapcsolatuk vagy jelenleg is van. Mindig tök kínos hogyha megbeszélünk egy programot és mindenki hozza a barátját és csak én vagyok az a bizonyos "harmadik kerék". Elég nagy failnak érzem emiatt magamat, ugyan akkor az ilyen témájú beszélgetésekhez sem tudok mit hozzászolni. Xd

16L

2023. jan. 20. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Nekem sincs/volt még párkapcsolatom. 16/F
2023. jan. 21. 06:50
 12/14 SIDLER22 ***** válasza:
86%

Azért nincs senkid mert talán nem vagy elég szép vagy nem keresel senkit. Neked ebből a szempontból jobb a helyzeted mint nekünk mert ha nem vagy 150 kiló és keresel is valakit akkor szinte biztos, hogy fogsz találni.

Nálunk ez nem ilyen egyszerű. Már az is nagy teljesítmény ha nagy kompromisszumok árán sikerül legalább 1 nőt találnunk. Én jelenleg 23 éves vagyok és ahol dolgozok ott a 15 fős csapatból 4 embernek van barátnője vagy családja. Mindenki más egyedül van. És nem egy elvont nőgyűlölő társaságról van szó hanem egy elég vegyes csapat. Van köztük bulizós, csendes, vézna, nagydarab, bevágódós, intellektuális és senkinek nincs és legtöbbjüknek még nem is volt senkijük.

Mindegyik szeretne lányt, de nincsen. Nem arról van szó, hogy nem tetszenek nekik azok a lányok akik vannak hanem nincsenek is lányok.

Ez a 80 20-as szabály (vagy 20 80-as).

2023. jan. 21. 07:28
 13/14 anonim ***** válasza:
79%

Nemcsak neked nincs senkid, hanem nagyon sok más embernek sem.

Te még nem vagy rosz helyzetben, mert fiatalka vagy.

Gondolj bele abba, hogy sojan 40-50 évesen is szenvednek, mert magányosak.

Társ nélkül lehet élni, csak éppen semmi értelme.

5.-ös

Ne reklámozd a magányosságot, mert ezzel szinte büncselekményt követsz el.

Ne téveszd meg a fiatalokat, ekkora hülyeséggel.

Ha neked jó a magány akkor szenvedjél tovább.

2023. jan. 21. 14:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz hogy nincs senkid.

Én is az egyedülálló barát vagyok a csapatban, szóval tudom milyen érzés.

De felesleges ezen keseregni, inkább fejleszd magad járj el társaságba.

Olyannal meg semmiképpen ne jöjj össze aki nem tetszik, csak azért hogy legyen valakit.

2023. jan. 22. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!