Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 éves kapcsolatomnak kb 3...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éves kapcsolatomnak kb 3 hónapja lett vége azóta nincs senkim bekattanok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Mióta nincs barátnőm bevagyok kattanva. Depressziós lettem folyamat azon kattogok, hogy nincs senkim és egy 0 az egész életem. Hiányzik egy lány az életemből akivel eltudom tölteni a szabadidőmet. Magányosnak érzem magam. Egyszerűen bekattanok. Mással is volt már ilyen? Mit tegyek? Egyszerűen sehol nem találok magamnak "barátnőt" túlzottan erőltetem.
2022. jún. 30. 16:08
 1/8 A kérdező kommentje:
Vágyok a szeretetre és a szerelemre.
2022. jún. 30. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Not bad... Not bad...
2022. jún. 30. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
És mi az akadálya, hogy menj és ismerkedj?
2022. jún. 30. 16:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos egy faluban élek. A legközelebbi városba én simán mennék de nem nagyon van baráti társaságom. Kb hetente egyszer tudok találkozni haverommal. Neki pedig barátnője van nem tudnánk ketten csajozni. Egyedül meg gáznak érzem. Sajnos ez már olyan világ, hogy inkább ki röhögnek és gáz az egész.
2022. jún. 30. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
De hát az előző barátnődet is valahogy "beszerezted"...
2022. jún. 30. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Kapcsolat függő vagy. Nem is a másik személy érdekel, csak hogy legyen valakid aki lány. Szánalom
2022. jún. 30. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
Szexvideókat ajánlok nézegetésre,meg miegyébre.
2022. jún. 30. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem menj el egy pszichológushoz, komolyan.
2022. jún. 30. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!