Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kellenek pillangok a szerelemhez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellenek pillangok a szerelemhez?

Figyelt kérdés
Na tehat, az lenne a kerdesem, hogy a pillangok mennyire relevansak egy kapcsolatban? A baratnommel mar tavaly aprilis ota ismerjuk egymast, interneten ismerkedtunk meg, a kezdetektol fogva eleg jol kijovunk es kimondatlanul, de lenyegeben egyutt voltunk egy darabig, de aztan rakerdeztem, es vegulis igent mondott. A nyaron nem egeszen ugy sikerultek a dolgok ahogy szerettuk volna, tehat nem tul sokat tudtunk talalkozni, az elso talalkozasunk is eleg spontan volt, varosban talalkoztunk 4,5 orat, celtalanul bolyongtunk, beszelgettunk, nem volt rossz, de igazabol lehetett volna jobb is, aztan szeptembertol szinte minden hetveget egyutt toltottunk, egesznap beszelunk es meg mindig nagyon jol kijovunk egymassal, kicsit laposodott is a kapcsolatunk mert belekenyelmesedtunk, kevesebb idot is tudtunk az iskola mellett egymasra forditani, de ez igy az elmult 1 honapban sokat javult egyebkent. Viszont o mostansag elegge el van bizonytalanodva, mert o "masra" vagyik, mondta, hogy o nem erzi a pillangokat amikor velem van, aminek az oka szerintem az, hogy igazabol tul sok ido telt el addig amig osszehoztunk egy talalkozot egyreszt, masreszt pedig eleg duci voltam edzek sokkal jobban nezek ki, arcom is stb, szerintem ezt mar nem fogja erezni irantam, mert az elejen van, de szerintem ez a legkevesbe fontos, mert igazabol helyesnek tart, elvagyunk nagyon durvan de o valahogy megis ezeket a pillangokat akarja

2023. jan. 30. 18:01
 1/7 A kérdező kommentje:
Igazabol alapbol nem vagyok a typeja, marmint nem is vagyok tul magas sem, olyan 175cm, o 167 kb, es inkabb az atletikusabb testalkatu fiuk jonnenek be neki, de nyilvan nem igy mukodik, es eddig is elfogadta, es igy is tetszem neki, de pillangok nem igazan vannak, mondta, hogy erzi, hogy nagyon szeret, nagyon elvagyunk, de neki megis mas kell, es szerintem ez eleg nagy hulyeseg
2023. jan. 30. 18:13
 2/7 A kérdező kommentje:
de egyebkent kover nem vagyok jelenleg, 70,5kg, de az edzessel is inkabb az izomtomegem szeretnem novelni, es nem pedig palcika emberre valtozni, amit o nem biztos, hogy dijjaz
2023. jan. 30. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy szerelemhez nem kell pillangó, és én hiszek abban is hogy szerelemhez nem kell a kinézet, de csak akkor, ha annyira jó a kémia köztetek. Most szerintem több időt kéne együtt töltenetek személyesen, mert ezek sztem nem csak úgy egy csettintésre működik vagyis lehet, ki tudja... nemtom lehet előbb barátoknak kéne lennetek, és ha elég jó, akkor egy párnak, bár így is jó, ahogy jónak látod.

A pillangókkal kapcsolatban, szerintem is így ez nagyon az elején szokott lenni, bár lehet talán utána? Bármi történhet.

Én teljesen megértem a lányt mert ezek a pillangók szerintem az egyik legjobb érzés. Az első ilyen egy sorozatnál éreztem, a másodikat egy srácnál, de az úgy 1-fél évvel azután, hogy már beleszerettem, viszont az elején első pár hétben annyira boldog voltam és elolvastam meg minden szóval ez is felér a pillangókkal, bár tény hogy én látásból szerettem bele és tisztában vagyok azzal, hogy ez semmi komoly, csak olyan mintha találtam egy celebet akiért rajonghatok, semmi komoly. Most hogy végig gondolom, ez a pillangó nagyon a kapcsolat közepén szokott lenni. Attól függ, hogy rajong érted vagy tényleg szeret téged.

De szerintem ne várj el túl sokat ettől a kapcsolattól, viszont ne add fel, mert van valami közetetek. Az biztos hogy nagyon jó barátság lesz köztetetek, szóval ezért is érdemes pont ugyanúgy küzdeni, találkozgatni, beszélgetni, jobban megismerni egymást, aztán lehet sokkal több lesz belőle

2023. jan. 30. 18:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyutt vagyunk, es igy kapcsolat teren is jol megy, igazabol nem nagyon birja nelkulem, es en se nelkule, csak nincs az az erzese, hogy igy amikor eloszor meglatott, hogy annyira levettem volna a labarol, neha szerintem vannak pillangoi, legalabbis erzi, hogy szerelmes, csak ez az erzes nem konstans, de egyebkent meg nagyon nagyon durvan elvagyunk, es hasonlitunk egymasra, es tudunk parkent mukodni, fizikailag is vonzodunk a masikhoz, meg belsore is, csak nincsenek pillangoi, ennyi
2023. jan. 30. 19:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor az nagyon jó :) !
2023. jan. 30. 19:12
 6/7 A kérdező kommentje:
hat nem jo, mert neki pillangok kellenek, de hat nem lesznek
2023. jan. 30. 19:42
 7/7 anonim válasza:
A pillangók sem tartanak örökké. Szerintem is hülyeség ragaszkodni a pillangókhoz. Nekem volt a kapcsolatom elején, de elmúlik, viszont az alap érzés megmaradt. Tehát attól, hogy nincs pillangó, lehet szerelmes az ember.
2023. febr. 4. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!