Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellenek pillangok a szerelemhez?
Hát egy szerelemhez nem kell pillangó, és én hiszek abban is hogy szerelemhez nem kell a kinézet, de csak akkor, ha annyira jó a kémia köztetek. Most szerintem több időt kéne együtt töltenetek személyesen, mert ezek sztem nem csak úgy egy csettintésre működik vagyis lehet, ki tudja... nemtom lehet előbb barátoknak kéne lennetek, és ha elég jó, akkor egy párnak, bár így is jó, ahogy jónak látod.
A pillangókkal kapcsolatban, szerintem is így ez nagyon az elején szokott lenni, bár lehet talán utána? Bármi történhet.
Én teljesen megértem a lányt mert ezek a pillangók szerintem az egyik legjobb érzés. Az első ilyen egy sorozatnál éreztem, a másodikat egy srácnál, de az úgy 1-fél évvel azután, hogy már beleszerettem, viszont az elején első pár hétben annyira boldog voltam és elolvastam meg minden szóval ez is felér a pillangókkal, bár tény hogy én látásból szerettem bele és tisztában vagyok azzal, hogy ez semmi komoly, csak olyan mintha találtam egy celebet akiért rajonghatok, semmi komoly. Most hogy végig gondolom, ez a pillangó nagyon a kapcsolat közepén szokott lenni. Attól függ, hogy rajong érted vagy tényleg szeret téged.
De szerintem ne várj el túl sokat ettől a kapcsolattól, viszont ne add fel, mert van valami közetetek. Az biztos hogy nagyon jó barátság lesz köztetetek, szóval ezért is érdemes pont ugyanúgy küzdeni, találkozgatni, beszélgetni, jobban megismerni egymást, aztán lehet sokkal több lesz belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!