Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy idősebb korban is egy általános iskolai szerelemhez ragaszkodtatok?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, másfél éve ballagtam, de egy érzelem még mindig visszahúz. Akárhogy is, nem tudom elfelejteni a fiút, pedig a sors úgy hozta, hogy borzalmasan ritkán láthatom csak. Eddig minden ilyen alkalom nagy hatással volt rám.
Egyébként maga a szerelem plátói (volt).
2016. dec. 25. 21:25
1/4 anonim válasza:
Persze van ilyen. De csak azt tanácsolom h felejtsd el. Főleg ha tudod a szived mélyén h nem lenne úgy sem semmi kettőtök között. Jobb ha nem áltassuk magunk bizonyos dolgoknál.
2/4 A kérdező kommentje:
nem áltatom magam, de nehéz elfelejteni.
2016. dec. 25. 23:45
3/4 anonim válasza:
Hidd el nagyon megtudlak érteni. Nagyon. De muszáj túllépni rajtuk. Csak így lehet más kapcsolatok felé nyitni.
4/4 KakashiSensei válasza:
Velem is pont ez volt. Másfél éve iskolát váltottam, és azóta egyszer láttam csak azt aki tetszett. Kb. 2 hete viszont a mostani osztályomban történt egy viszonylag gáz eset, és rájöttem, hogy már csak az emléke hiányzik, és sokkal jobb most, hogy nem vagyok szerelmes senkibe se. Valószínűleg neked is csak egy hasonló "sokk" kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!