Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14 évesen még nem fiatal az ember a szerelemhez?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert nagyon sok osztálytársam és ismerősöm(korombeliek) mondja azt, hogy szerelmesek egy fiúba vagy lányba, és tőlem is állandóan kérdezgetik, hogy kibe vagyok szerelmes, de én még azt sem tudom, hogy milyen szerelmesnek lenni, míg ők már csókolóznak meg minden...2017. jan. 27. 19:54
1/8 anonim válasza:
Nem. 14 éves lány vagyok és szerelmes.
2/8 anonim válasza:
Nem korhoz kötött! Lehet hogy nekik most jött el, neked később fog!
3/8 anonim válasza:
Nem.Lehet,hogy még érettnek nem annyira érettek,de szerelmesek lehetnek.
4/8 anonim válasza:
Lehetséges 14 évesen mély érzelmeket táplálni, tapasztalatból mondom.
Csak nagyon ritka, hogy így gondolják, előfordul de akinek tényleg így van nem hangoztatja, kürtöli minden embernek.
L
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2017. jan. 27. 20:56
6/8 anonim válasza:
Attól függ. Ha szerelmes vagy az teljesen normális, a csókolózás, egymással járás már nem. (Asszem' 0%-ra le fognak szavazni...)
7/8 anonim válasza:
nem vagy fiatal csak túl hamar szerezhetsz hatalmas sebeket , én így jártam
8/8 anonim válasza:
Nem korhoz kötött, de szeintem 13 évesen ez még korai, nagyon is. Ráadásul a fiúk is éretlenek, és ezek a kapcsolatok nem hosszú életűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!