Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 és 20 éves ember közt alakulhat ki normális viszony?
Miért ne alakulhatna? Ez még egyáltalán nem egy vészes korkülönbség, persze, fiatal korban jobban számítanak az évek, de az általad említett példa egyáltalán nem vészes, én is túl vagyok már 3 komoly kapcsolatom és mindhárom párkpacsolatomra igaz volt, hogy több, mint 3 év korkülönbség volt köztünk. (Első kapcsolatom során 22 voltam, párom 17, másodiknál én 24, párom 18, harmadiknál én 30, párom 21)
32/F
?? :D
Ez nem is számít különbségnek. Vagy pont arra gondolsz, hogy túl kevés? A 17 éves lányok még harminc felettiekkel is ismerkednek komolyan. Nekem is volt ilyen kapcsolatom.
Szerintem az átlag korulonbseg több mint a 3.
Persze, simán kialakulhat.
"10 év múlva már bőven senkit nem érdekel" - Ez igaz, viszont a tini kapcsolatok max pár százaléke éri el a 10 éves együttlétet, szóval ezzel érvelni annyira nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!