Normális ez? Mi miatt alakulhatott ki?
14 éves lány vagyok, nyolcadikos.
1 hónapja még kórházban voltam, gyerekpszichiátrián, gyógyszerezés miatt. 2 hétig bent tartottak, doktor kezelt addig , elhívott vizsgálatokra stb. Zárójelentésben kiderül,t hogy paranoiás és súlyos depresszióm van, a szüleim és egyéb magánügyeim miatt. a szüleim most vállnak, anyám aput csalja titokban 3 férfival a szemem láttára már a 3. éve.
lényeg, hogy amióta kikerültem a kórházból, nem sokat javultam, pszichológushoz sem szeretnék menni, mert félek ,hogy apunak nem jót tenne anyagilag. Azt vettem észre magamon, hogy rángásaim vannak a kezemben , van, hogy nem bírom irányítani, magától mozog ( nem pofánverem magam, hanem mondjuk ráng-rezeg,mintha görcsölne ) a múltamban sokszor kiesnek darabok, legtöbbször az utóbbi 1-2 hétben, az azelőtti dolgokra eggyátalán nem emlékszem. nem vagyok képes elmondani, hogy például pénteken mit csináltam, azon belül hogy iskolában voltam és hazajöttem,mert nem emlékszem rá. Látászavarom is lett, régen nagyon jó szemem volt, mára nagyon kell koncentrálnom arra, hogy az utolsó padból lássam a táblát, de csak időszakonként, nem mindig. úgyanúgy még itt a beszédhiba. állandóan dadogok, nem vagyok képes értelmezni egy mondatot, sőt még normálisan összerakni sem. mindentől megilyedek. múltkor egy madár szállt felém az utcán, nemtudom miért, de reflexből elkezdtem sikítozni, csapkodni és elfutni. nemtudom ezeket visszatartani.
ez micsoda? lehet ebből komolyabb baj?
KÖSZÖNÖM ANNAK, AKI ELOLVASSA ÉS SEGÍT!
adom a zöldet (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!