Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatja ezt a fiú? Kommentelnek a képem alá, és kiakad?
Szerintem igaza van. Gyanítom nagyjából egyidősek lehetünk, szóval így értelmezd a válaszom.
Ezek a kommentek kb azt jelentik, hogy úgy néznek rád egyesek, mint egy darab húsra (persze ha a haverjaid irkálják poénból, az más). De ennek a fiúnak fontos vagy, és nem tetszik neki, hogy egyesek ennyire nem tisztelnek, te meg hagyod nekik. Nem tudom, milyen a kapcsolatotok, de az biztos hogy fontos vagy számára, talán még tetszel is neki.
Pont ez a baj. Ezzel kb beleegyezel, hogy úgy kezeljenek, mint egy darab húst. Persze hogy kiakad, látva, hogy ennyire nem értékeled magad...
(ismét 1.)
Én a helyedben örülnék, hogy nem dobtak még ki. Sürgősen hagyd ezt abba, mert gyanítom, hogy nem a szakítás a cél.
(Halkan megjegyzem amúgy, hogy ez azért nekem picit kamunak tűnik.:/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!