Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondhatja ezt a fiú?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondhatja ezt a fiú? Kommentelnek a képem alá, és kiakad?

Figyelt kérdés
Szóval ilyeneket írnak, hogy "cicc-cicc!", meg "nyami!" meg hasonlók, és mindig kiakad a srác, hogy miért degradálom le magam, hogy hagyom, ilyen kommenteket írjanak, mi a frászért nem mutatom meg nekik, hogy hol a helyük? Hogy ennél én több és különlegesebb vagyok?
2023. jan. 20. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igaza van. Gyanítom nagyjából egyidősek lehetünk, szóval így értelmezd a válaszom.

Ezek a kommentek kb azt jelentik, hogy úgy néznek rád egyesek, mint egy darab húsra (persze ha a haverjaid irkálják poénból, az más). De ennek a fiúnak fontos vagy, és nem tetszik neki, hogy egyesek ennyire nem tisztelnek, te meg hagyod nekik. Nem tudom, milyen a kapcsolatotok, de az biztos hogy fontos vagy számára, talán még tetszel is neki.

2023. jan. 20. 16:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Adom az #1-est. Saját magad is degradálod azzal, hogy hagyod ezeket a kommentelőket. Kvázi önmagad minősíted ezzel.
2023. jan. 20. 17:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
1-es 2-es egyetértek. Sajnos neki van igaza, és saját magad minősíted azzal, hogy hagyod hogy ilyeneket írnak rólad és semmit nem reagálsz rá. Akár egy visszaírás, tiltás, komment törlése. Bármit megtehetsz, hisz tiéd a poszt.
2023. jan. 20. 17:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti szoktam reagálni rájuk... Azon még jobban kiakad...
2023. jan. 20. 17:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Miket szoktál írni ezekre? (1. voltam)
2023. jan. 20. 17:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Kacsintós emoji, szív és hasonló.
2023. jan. 20. 18:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Téged sem az eszedért szeretnek ugye? Gondolom nem is érted mi a probléma... 🤦‍♀️
2023. jan. 20. 18:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez a baj. Ezzel kb beleegyezel, hogy úgy kezeljenek, mint egy darab húst. Persze hogy kiakad, látva, hogy ennyire nem értékeled magad...

(ismét 1.)

2023. jan. 20. 18:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de a srác helyében én is nagyon kiakadnék ezen. Ha tényleg nem érted, hogy mi ezzel a gond, akkor veled vannak komoly gondok.
2023. jan. 20. 18:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben örülnék, hogy nem dobtak még ki. Sürgősen hagyd ezt abba, mert gyanítom, hogy nem a szakítás a cél.

(Halkan megjegyzem amúgy, hogy ez azért nekem picit kamunak tűnik.:/)

2023. jan. 20. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!