Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van egy lány, aki Messengeren...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, aki Messengeren tilt, instán viszont nem, mi több, hagyja, hogy kommenteljek, miért?

Figyelt kérdés

Mi több, hagyja, hogy instáján a képeit szénné spammeljem kommentekkel (versek és hasonlók, amiket írtam hozzá, de amikor kevésbé "lírai" dolgokat írok, azt is hagyja), és egyiket sem törli. Privát üzenetekre nem válaszol, viszont amikor írok valami kommentet, arra reflektálva rak ki dalszövegeket vagy képeket instasztoriba. Konkrétan nem értem. Olyannyira, hogy néha fogom, és a kommenteket törlöm, mert annyira bizarr az egész.

Ismerjük egymást, régebben beszéltünk már, de általában nem tartott sokáig, mert elhallgatott, de mégis, annyira abszurd, hogy néha az agyam eldobom.

Van ötlete valakinek, hogy miért teszi ezt?

2022. okt. 11. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves?
2022. okt. 11. 12:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Nemrég lett 14.
2022. okt. 11. 17:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Update: most letiltott. Hát jó érzés.
2022. okt. 12. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem volt komoly a szándéka.

Szóval - megoldódott. Ne sajnáld.

2022. okt. 12. 15:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez nagyon elszomorít. Annyi őszinte érzelmet fektettem bele - és a hozzá írt sorokba.
2022. okt. 12. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Így szól a régi nóta: "Gombház, sej, hogyha leszakad, egy helyébe száz is akad."

Lányokból is van még rajta kívül. Te szereted őt, de ő nem kellően viszonozza. Hát akkor mi értelme gyötörni magad?

Tudom, hogy most rossz, de akad más és örülni fogsz neki.

2022. okt. 12. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
#3 Akkor konkrétan ez a megfejtés. Nem akar tőled semmit, de instán kell neki az aktivitás, mert az jól jön.
2022. okt. 13. 08:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez haláli. Feloldott. Nem csináltam semmit. Vagyis de: kapott egy lájkot a képére. És megint letiltott.
2022. okt. 18. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Hagyd öt.

Inkább szenvedjen ő - miattad, mint Te - miatta.

2022. okt. 19. 07:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért nem tiltod le végre őt...
2022. okt. 19. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!