Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak?Szerelmes lettem egy lányba, de van barátja. Bejelöltem Facebook-on, akkor letiltott, suliban amikor a folyosón találkozunk,köszönünk de pont olyan az órarendünk, hogy csak elmegyünk egymás mellett, nincs időnk beszélgetni
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 15:37
21/30 anonim válasza:
Te akarnad hogy egy meleg srác aki rád van fuggve, nézegeti a családtagjaid , miután letiltottad mert zaklat, odamenjek hozzad a szünetben beszélgetni ?
22/30 A kérdező kommentje:
De nem zaklatták, mindössze bejelöltem és egyből letiltott
2023. jan. 14. 12:48
23/30 anonim válasza:
1) Van barátja
2) Letiltott
Mi a kérdés??
Annyira tiszteletlen dolog ez. Képzeld el, hogy mondjuk a te lánytesódról/barátnődről/anyukádról nem száll le valami srác, aki tisztán és érthetően vissza lett utasítva. Teljesen megértenéd, ha nem akarnának tőle semmit, nem igaz?
Sajnálom, hogy "elutasítottak" és hogy ez most valószínűleg nem fog összejönni, de nagyon fontos betartani és megtanulni ezeket a határokat, mert később még gondot okozhat a kapcsolatkeresésben, ha nem érted meg, hogy a nem az nem. És nem csak az a nem, amikor azt mondják neked, hogy "nem". A "barátja van" is NEM.
24/30 anonim válasza:
Istenem, vedd észre magad.
Vagy menj, ismerkedj meg a barátjával, ha ennyiből nem fogtad fel a dolgokat
25/30 NTBS válasza:
Szerintem enged el és keres mást.
26/30 Almajozsicsaj válasza:
Nem tudom hogy kéne megfelelő vàlaszt adni,de nem biztos hogy teste miatt kedveli attól hogy valaki azt állítja,én is kedvelek olyan embert akit nem igazàn ismerek csak onnan hogy sokszor làtom kb mindennap még az is jó,elsőnek csak nem is történt semmi csak a tanàr mögém ültette és olyankor kezdtem zavartabbnak érezni magam olyan módon ami mégis édesebb az édességtől amiből sokkal több kéne,àltalàba sose voltam eddig ilyen és az első 5 hét után kezdtem kicst realizàlni a dolgokat ,nem kérek tőle segítséget mégis segíteni szeretne ami eléggé megmozgatta az életrendem ,mostanàba ez a 2. Év hogy figyelem és végre kezdte észre venni sokszor visszanéz,inkàbb azér kedvelem mer ő normàlisan kezel engem emberként és egyre cukibbnak tartom lassan kezdtem érezni még első évbe hogy meg szeretném ölelgetni és közelebb akarok hozzá kerülni ,még képeim is vannak róla szintúgy,meg szeretném simogatni a hajàt is példàul ,olyan cuki haja van meg a szemei is úgy érzem ő megérthet engem,még viccet se csinàl belőlem amit egyre jobban kedvelek ,csak irigykednk tudok aki közekebb is àll hozzà és igy keletkezett a haragom szomorúsággá is viszont ha túlhajszolom ezt a hatàrt akkor sokkal felszabadultabbnak érzem magam körülötte
27/30 A kérdező kommentje:
Erről beszélek
2023. jan. 17. 10:46
28/30 Almajozsicsaj válasza:
Probalj megelegedni avval hogy legalabb lathatod
29/30 A kérdező kommentje:
Oké
2023. jan. 17. 17:17
30/30 anonim válasza:
Aki letílt, akar beszélgetni?? Fura trend van nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!