Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, mit akarhat valójában a lány?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2-3 hónappal ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal és annak fiújával, aztán egyre közelebb és közelebb kerültem a lányhoz, elmondása szerint én lettem a legjobb barátja aminek persze nagyon örültem, egyik nap, az egyik barátunk születésnapját ünnepeltük, és náluk aludtunk, vagyis hát a többiek, én meg a lány végig fent maradtunk és az egész éjszakát végig beszélgettük, akkor jöttem rá hogy szeretem őt, emiatt nagyon bűntudatom volt, mivel az egyik barátom nőjébe zúgtam bele és ez igy nagyon nem okés, nagyon rosszul éreztem magam, ezért úgy voltam vele hogy nem mondom el neki, és ugyan ugy viselkedek mint eddig, 1-2 nappal azután jött a hír, hogy a srác szüneteltetni akarja a kapcsolatukat a lánnyal, bevallom őszintén megörültem, úgy gondoltam most talán lehet esélyem nála, de még ezek után sem mondtam el a lánynak, volt egy nagyon fura beszélgetésünk az egyik napon, amikor a csaj megszivatta a barátnőjét azzal hogy együtt vagyok vele, aztán persze utána rögtön elmondta neki hogy nem igaz, viszont a barátnője tovább vitte hogy mi miért is nem járunk...Aztán elkezdtek előttem erről beszélgetni, hogy milyen lenne velem játni stb...Nagyon fura volt, de persze csak vicc az egész, de annyira szerettem a lányt hogy ugy voltam vele hogy másnap elmondom neki hogy szeretem, de aztán annyira szerencsés voltam hogy az azutáni nap újra összejöttek a pasijával, ami miatt szomorú lettem, és úgy gondoltam jobb ha most egy ideig nem beszélek vele, hogy ki tudjak szeretni belőle, a lánynak is elmondtam hogy most egy ideig nem akarok beszélni vele, de végig zaklatott, hívogatott, barátnője is rám írt szóval nem tehettem mást, elmondtam neki hogy szeretem és ez igy nem okés, a lány elsőre nem tudta eldönteni hogy viccelek-e vagy ez most komoly, de mondtam neki hogy komoly a dolog, nem volt túl nagy reakciója, csak azt kérte tőlem hogy beszéljek vele és ne ignoráljam őt, Így nagyon nehéz lesz nekem, de belementem, ment minden ugyan ugy pár napig, majd egyszer amikor messengeren irtunk egymásnak, leírta azt hogy egy nagyon kevés kell ahhoz hogy belém szeressen, ezt elsőre nem is hittem el, de nagyon örültem neki, ez igazából felerősitette az érzéseimet íránta és mindent megakartam tenni azért hogy belém szeressen, nagyon szeretek festeni, megprobáltam lefesteni őt, majd azt oda adtam neki ajándékba, probáltam igy picit kedveskedni hátha ez segít egy picit a dolgokba, majd nem sokkal azután azt írta nekem messengeren hogy "Ebből úgysem lesz soha semmi, felejtsd el" Olyan szinten letört lettem, hogy pár napig semmihez sem volt kedvem, de igazából leginkább magamat hibáztattam alapból hiba volt bele szeretnem, főleg amiatt hogy a barátom nője, de nem igazán tehetek arrol hogy vannak érzéseim....Probáltam tovább lépni és elkezdtem más lányokkal is beszélgetni, hátha az segít, aztán jött a még furabb szitu, mivel a lány egyre többször mondta hogy szeret, és ilyen hasonló cuki dolgokat, amiket általába a szerelmesek mondanak egymásnak, nagyon nem értetem, majd amikor megtudta hogy beszélek egy másik lánnyal, megkereste Facebookon hogy ki az és rá írt hogy "Hali, csak annyit akarok írni hogy nem vagy szimpatikus" és elkezdett féltékenykedni és hisztizni hogy akkor ne vele beszéljek hanem azzal a lánnyal, egyáltalán nem értem, ha csak barátok vagyunk akkor miért féltékenykedik, volt még egy két olyan írása facebookon amit szintén nem értek és szinte értelme sincs, nem tudom mi járhat a fejébe és mit akar valójában, ti mit gondoltok? Én úgy érzem már lassan tovább lépek, de azért még mindig érdekel a dolog...Bocsánat ha esetleg kicsit rosszul fogalmaztam vagy ilyesmi, probáltam leröviditeni a storyt de igy is elég hosszú lett és igy nehéz mindent sorba leírni2022. nov. 12. 21:11
1/3 anonim válasza:
Szia, szerintem nem kellene hagynod, hogy játszadozzon veled. Ne kerülgesd a forró kását, kérdezd meg tőle, hogy tulajdonképpen mit akar tőled. Nyilvánvaló, hogy érez valamit irántad, és ez kölcsönös. Viszont ha tényleg van fiúja, akkor nem lenne helyes döntés utána “futni”. Ezzel nem azt mondom, hogy teljesen ignoráld, csak tarts kellő és tisztességes távolságot.
2/3 anonim válasza:
Szerintem jobbat érdemelsz annál, ahogy ez a lány bánik veled. Ha együtt akarna lenni veled, már együtt lennétek. Élvezi, hogy valaki szereti, figyel rá, fontos neki, hizlalja a máját. Ezt nem akarja elveszíteni, ezért féltékenykedik másra. Önbizalmat ad neki, hogy te szereted őt.
De te is megérdemled, hogy valaki szeressen és téged akarjon. Ne hagyd magad manipulálni. Ilyenkor az a legjobb, ha egy ideig nem beszélsz vele, hiába erőszakolja meg sajnáltatja magát. Ha nem beszéltek, szépen lassan el tudod engedni. És így lesz lehetőséged megismerni egy jófej lányt, akivel mindketten érdeklődtök a másik iránt.
3/3 anonim válasza:
Szépen és jól fogalmaztál. Azt gondolom, hogy a saját hiuságának kell, hogy valakit maga mellett tartson. Az is lehet, hogy a jelenlegi barátjába totál bele van zugva és veled vezeti le a feszültséget. A szerelmes és csalódott lányok nagyon tudnak érzelmekkel játszani, másokat kihasznalni. Szerintem tudatosan tartsd távol magad tőle, vagy hozd olyan helyzetbe, hogy egyértelműen kelljen dönteni a feléd. Esetleg egy kicsit bizalmasabb, mondjuk intim együttlét irányába. Ha ez nem kapsz pozitív visszajelzéseket, akkor felejtsd el egy időre, és hónapok múlva keresd ismét, hátha változott valamennyit és akkor az is kiderül, valóban hiányzol e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!