Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a csajozós szöveg működik, mikor valaki odamegy egy lányhoz, hogy "Egy haveromnak tetszel, csak nem meri elmondani", és valójában ő maga az, akinek tetszik az adott lány?
Semennyire? Ha visszakérdez?
"Ja, hát én vagyok az a haver valójában."
Vagy mutatsz neki egy képet a haverodról, aztán később bevallod, hogy "Igazából nekem tetszel, ő azt sem tudja, hogy létezel"
Inkább valami vicces vagy oda egyáltalán nem illő dologgal menj oda hozzá, ne frappáns "csajozós" szövegekkel.
Ha nem tudsz hirtelen kitalálni valamit, akkor pedig csak mutatkozz be, mondd el neki, hogy szívesen megismernéd, kérd el valamilyen közösségi elérhetőségét vagy ha láthatóan nem siet, hanem pl. a buszra vár, kezdeményezhetsz beszélgetést is nem túl nyitott kérdésekkel:
- "Mesélj magadról!" túl nyitott - Bármiről elkezdhetne beszélni, de nem fogja egy idegennek kiteregetni az életét
- "Lány vagy?" túl zárt - Igen / Nem
Nem létezik csajozós szöveg.
Az létezik, hogy magadat adod és ez megfogja a lányt.
Szerintem ez pont az a szöveg ami eszméletlen átlátszó, és a lányok 90%-ának két másodpercen belül leesik hogy rólad van szó és nem egy haverodról.
Jobb ötlet lenne ha csak szimplán odamennél, és beszélgetést kezdeményeznél a helyzetnek megfelelően. Mittudomén' ha egy iskolában jártok akkor merre van X terem, ha osztálytársak vagytok akkor kérd el a házit. Ha valamilyen közösségi oldalon ismerősök vagytok és tegyük fel posztol egy képet háziállatról, dolgokról amik érdeklik, bandák akiket hallgat, egyebek már az is egy jó beszélgetésinditó lehet. Ha meg személyesen nem mersz odamenni, akkor online is lehet beszélgetést kezdeményezni, reagálj a napjára, és indíts beszélgetést utána. Légy kreatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!