Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem meg az eggyik haveromnak is tetszik egy lány. Mit tegyek?
szégyenli a csajt :D
csak tudnám minek akar olyan barátnőt akit nem válalna fel maga mellet...
Szerintem nyugodtan próbálkozz a csajnà.
Gondolom nagyon fiatalok vagytok. Röviden: a "barátod" nem túl értelmes.
A barátság fontos, de a lány egy önálló személy, eltudja dönteni kivel akar beszélni és kivel nem, szóval nem a haverod fogja ezt megmondani. Ez alapján azt is megkérdőjelezném, hogy haverok vagytok-e, mert elég féreg dolog, amit mondott neked.
Ettől függetlenül ha korrekt akarsz lenni, elmondhatod neki, hogy beszélni fogsz a lánnyal, és hogy a fenyegetést is megelőzd, elmondhatod te magad az osztályfőnöködnek azt, amivel sakkban akart tartani a srác. Valószínűleg csak a szája járt és úgyse mondaná el egyébként, de legalább lezártad azt a dolgot.
Csak egy kósza gondolat, de azt sem tartom elképzelhetetlennek a fenyegetése után, hogy a hátad mögött szidott téged, mikor a lánnyal beszélt, ezzel is számolhatsz. Persze ez csak egy légből kapott feltételezés, de nem szokott ritka lenni.
Beszélj a lánnyal nyugodtan, nincs abban semmi, hogy szót váltotok, ismerkedtek. Arra viszont készülj fel, hogy valószínűleg felkavarod az állóvizet. Azt tudom elképzelni, hogy a haverod összeveszik veled és tovább fenyeget, hogy elmond dolgokat egyeseknek, vagy akár hazugságokat terjeszt, ha nem állsz le. De tényleg kell ilyen haver neked?
Ui.: Azt írtad nem vagy túl népszerű, kibeszélnek: mindenkit kiszoktak, teljesen mindegy milyen vagy mit csinál az illető; emiatt ne ostorozd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!