Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudom letesztelni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom letesztelni magam, hogy valójában bejön-e egy lány, vagy csak addig amíg "meg nem lesz"?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta nem volt már barátnőm, és nem is érzem szükségét egyáltalán. Van egy nagyon aranyos, gyönyörű lány ismerősöm, akivel nagyon jól érezzük magunkat amikor együtt töltjük az időt. A kémia bőven megvan. Viszont ez nem konstans, tehát nem akar egyikünk sem minden percben a másikkal lenni. (Ami szerintem a szerelmet jelezné). De egyáltalán nincs gond akkor sem, ha több napot egymás után együtt töltünk.

Emiatt az ingatag dolog miatt nem merek lépni. Ha most dönteni kéne, akkor azt mondanám, hogy összejönnék vele. Bevallotta, és én is úgy vagyok azzal, hogy ÁLTALÁBAN addig érdekes egy ellenkező nemű számomra, amíg az "enyém nem lesz".

Tehát összegezve tudom, hogy tökéletes számomra külsőre és belsőre is, viszont félek, hogy csak addig látom így, amíg össze nem jövünk/le nem fekszünk. Én azt akarnám, hogy megmaradjon köztünk a vonzalom.

Van erre valami tuti tipp/teszt, amivel kideríthetem, hogy bejönne-e az események megtörténte után is?

21/F

2021. júl. 20. 20:12
 1/4 Thispain ***** válasza:
80%

A tuti tipp/teszt az lehet, hogy megejtitek az első alkalmat.

A másik "teszt", amiről hallottam az, hogy ha kivered a lányra, és utána is vonzódsz hozzá, elméletileg nem csak egy alkalommal szeretnél vele lenni.

2021. júl. 20. 22:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Mármint kiverés után rögtönre gondolsz? Mert akkor pár percig közömbösséget érzek, mindenki iránt xd
2021. júl. 20. 22:35
 3/4 Thispain ***** válasza:
Kb.. Vagy kicsivel utána.
2021. júl. 21. 09:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt tanácsolom, hogy azzal teszteld le magad, hogy egyszer hozd elő a beszélgetés közben, hogy milyen jól érzed magad a társaságában és szeretnéd egy fokkal emelni a kapcsolatotok szintjét, azaz szeretnél vele nem csak beszélgetni, hanem randevúzni is.

Ha elfogadja - nyertél (amire talán ő is várt), ha nem áll kötélnek - maradhat a mostani állapot. Emiatt nem kellene szakítanotok.

2021. júl. 21. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!