Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak?Szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak?Szerelmes lettem egy lányba, de van barátja. Bejelöltem Facebook-on, akkor letiltott, suliban amikor a folyosón találkozunk,köszönünk de pont olyan az órarendünk, hogy csak elmegyünk egymás mellett, nincs időnk beszélgetni

Figyelt kérdés

2023. jan. 13. 15:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%
"Bejelöltem Facebook-on, akkor letiltott" Innentől van még kérdés benned?
2023. jan. 13. 20:11
 12/30 anonim ***** válasza:
53%

Kedves Kérdező!

Ne hallgass ezekre, szerintem egyáltalán nem beteg dolog, hogy a szülei profilját nézegeted. Egyszerűen csak megtekintesz közzétett dolgokat, amik teljesen nyilvánosak. Jó, rögeszmés dolog, de nincs benne semmi törvénytelen.

Én az iskolánk honlapjáról lementettem minden képet, amin rajta volt a lány, ki számomra mindenki másnál gyönyörűbb, képszerkesztővel kivágtam azt a részt ami őt ábrázolja, előhívattam, és éjjel az van a párnám alatt. Jó nem mondom, fura dolog, de elvégre is a szerelem megszállottság, így az ember csinál indokolatlan dolgokat.

A lányról szólva: Abban sincs igaza sok válaszolónak, hogy ez kizárólag szexuális vonzalom lenne. Persze nem vagyunk egyformák, de én amikor igazán szeretek valakit, eszembe sem jutnak testi dolgok, a szexualizált testrészeit meg sem szoktam igazán nézni a delikvens lánynak. Az arcát, a szemét, a haját figyelem. Meg persze a mosolyát. Szerintem te is hasonlóan lehetsz, hiszen emlegetted, hogy a szeme fogott meg. A többi válaszoló mind megkeseredett középkorú férfi, kik kiábrándultak az életből, a szerelemből, mert már tehetetlenek valószínűleg az éjjeleken, talán a feleségük keresett is mást helyettük, akivel ki tud elégülni.

Bizonyos szempontból az is érthető, hogy letiltott. Szerintem a mai világban ez érthető, sőt szimpatikus is. Valószínűleg olyan lány, aki nem nagyon mer szóbaállani mindenféle ismeretlenekkel, ez példás erkölcsökről tanúskodik. Én a helyedben megpróbálnék levelet írni. Ez furcsán hangozhat a mai világban, de én tapasztalatból mondom, hogy sok lánynak imponál. Hiszen egy levél egyrészről képet fest az írójáról (betűk megformálása, fogalmazásmód, szókincs, és természetesen a tartalom), másrészt azt is bizonyítja, hogy tényleg fontos neked, hisz egy levelet megírni, és eljuttatni sokkal több időt igényel, mint egy kattintással bejelölni a facebookon, "Hátha visszaír" felkiáltással. (Ne értsd félre, tudom, hogy esetedben nem ez a helyzet, csak az ő szempontjából tűnhet így is akár). De, ha ettől odzkodsz, én a helyedben megpróbálnék vele beszélni mégis csak. Tudom, írtad, hogy az óráitok nincsenek összeegyeztetve. Na, de ott az ebédlő (ha esetleg be van fizetve), vagy a nagyszünet, esetleg az órák után is elcsíphetnéd egy szóra.

A barátja már egy nehezebb kérdés. Valószínűleg okkal jár vele. Ha talán nem is szereti teljes szívéből, valami miatt mégis vele van. Így valamilyen módon azt kellene bebizonyítanod, hogy te jobb vagy annál a pojácánál. Nem úgy értem, hogy nagyképűsködni kell, nem kell jobban tanulnod, sportolnod, vagy bármiben az illető felett teljesítened. teljesítened. Nyílván nem hátrány, de nem feltétlenül szükséges. Egyszerűen azt próbáld meg valahogyan bebizonyítani, hogy sokkal jobban szereted, mint bárki más a világon, ha ezt megérti, akkor van esélyed elnyerni kegyeit. Ha esetleg sikerül beszélned vele, akkor kérdezz sokat, figyelj jól a válaszaira, és jegyezz meg jól amit mondd. Szerintem semmi nem tud jobban imponálni egy nőnek, ha valaki meghallgatja, és érezteti, hogy kíváncsi rá.

Visszatérve a többi válaszolóhoz... Igen, persze, van abban is ráció, hogy nem tudsz valakit szeretni, míg nem ismered. Ez így nem igaz persze, az viszont tény, hogy amit most te megélsz, az nem a klasszikus értelemben vett szerelem. Megfestettél róla egy képet, az eszményi hölgy képét, és ebbe a vizionált nőbe szerettél bele. Fontos, hogy próbáld még kicsit megismerni, mielőtt lépsz. Figyeld a testbeszédét, a megnyílvánulásait a közösségben. Hogy kikkel barátkozik, ilyesmik. Természetesen nem túl direkt módon, és semmiféleképpen sem tolakodóan. Finoman, úriemberek módjára. Esetleg beszélgess olyanokkal, akik ismerik. Ha csak fellángolás az egész, akkor meglehet, ki fog ábrándítani, amiket még hallasz. Ha viszont több ennél, akkor arra kell törekedned, hogy képlékeny maradjon a róla alkotott képed, próbáld formálni folyamatosan, és kizárólag azt tekinteni, aki ő valójában, hogy végül el tudd feledni azt a vizíót, mi odáig juttatott, hogy őt magát is megismerhesd.

Bárhogy is alakuljon, kívánok sok szerencsét, és boldogságot.

Üdv: Florentino Ariza

17/F

2023. jan. 13. 21:46
 13/30 anonim ***** válasza:
55%
#12te is milyen beteg vagy hogy egy ilyen hosszú kommentet írsz . Látom neked is van időd nézni a kiszemelt szüleit. Sőt azok barátait is, na meg azok rokonait 😅 beteg. Végig se olvasom.
2023. jan. 13. 22:22
 14/30 anonim ***** válasza:
86%
#12 ez megint nem normális, hogy egy "idegen" csaj képét kivágod és a párnád alatt tartod. Ha a párod lenne aki távol él megértem, de így k*√va ijesztő és beteges.
2023. jan. 14. 07:26
 15/30 anonim ***** válasza:
78%

Egy fiú hasonlóan tett velem. Illetve tesz. Már én is a tiltás szélén állok, mert napi 5-6-7 alkalommal kérdezi meg hogy hogy vagyok és társai. Pedig válaszra ne számítson.

Ha elmegyek mellette, leírja hogy látott, volt hogy konkrétan számot írt, hogy hányszor vett észre.

Ez ami beteges. Vegyétek észre magatokat…

2023. jan. 14. 09:45
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy látom, hogy ez így nincs rendben. Ne kezdj ki vele, főleg így, hogy még barátja is van.
2023. jan. 14. 10:22
 17/30 japierdole98 ***** válasza:
61%
Ezt a Facebookos csajozas dolgot hanyagolnam a helyedben.
2023. jan. 14. 10:45
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Az interneten való ismerkedéssel semmi probléma. A titka az, hogy ne éld bele magad..

A legtöbben nem tudnak kommunikálni, nemhogy élőben, de interneten sem.

Ne ess bele abba a hibába, hogy az esküvőt tervezed, amikor még össze sem jöttetek és nem lesz a végén nagy csalódás. Ennyi.

2023. jan. 14. 11:03
 19/30 A kérdező kommentje:
De attól még beszélgethetek vele, ha a szünetben ráérek?
2023. jan. 14. 11:49
 20/30 A kérdező kommentje:
Vagy inkább azt se
2023. jan. 14. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!