Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan juttasak el egy levelet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan juttasak el egy levelet valakihez?

Figyelt kérdés
Írtam egy levelet a crushomnak, csak nem tudom hogyan juttasak el hozzá. Nem a távolsággal van a gond hanem a módjával. Személyesen is oda tudnám adni de egy suliból vagyunk szóval nem nagyon szeretném akkor oda adni. Az egyik barátnőm mondta hogyha nagyon romantikus akarok lenni, akkor levélben írjam meg neki. Példát is hozott fel rá, hogy ő elkérte a címét a személynek és elvitte oda. Én ettől egy picit félek, mivel túlságosan is személyesnek gondolom. Valami ötlet??

2023. jan. 11. 15:05
 1/4 szvicsi ***** válasza:
100%
Hidd el a személyes átadás a legjobb, barinődet már beavattad, így nem leszel egyedül. Várd meg amíg ő egyedül lesz, vagy amíg nagyon kevesen vannak körülötte lépjetek oda add neki oda a levelet összehajtogatva, ne rózsaszín borítékban! és kösd a lelkére, hogy csak otthon egyedül olvassa el és tartsa titokban. Hidd el ez nagyon romantikus és tuti nem marad válaszolatlanul a leveled.
2023. jan. 11. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
1-es ötletét javaslom én is. Személyes átadás a legjobb :D
2023. jan. 11. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
95%
Ha titokzatos akarsz lenni, akkor el is rejtheted a táskájában. Ha pedig egyértelműen szeretnéd, akkor fogadd meg #1-es tanácsait!
2023. jan. 11. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Posta? Regebben ez nem volt kerdes :)
2023. jan. 11. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!