Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a tulajdonságok amik több évre hozza láncolnak valakihez?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit nem tudok kiverni a fejemből már 3 éve... elég bonyolult a kapcsolatunk. Hogy tudnám elfelejteni? :( 18/L2017. jún. 17. 19:14
1/4 anonim válasza:
Kéne elősztori is... Amúgy szerintem egy kedves mosoly, kedves érintés, vagy valami egyéb, ami annyira lenyűgözött téged, hogy egyszerűen nem tudsz nem gondolni rá.
2/4 A kérdező kommentje:
Elő sztori: 3 éve kavarok a sraccal. Szeretem ot és o is szeret engem,de csak időszakosan..mármint 3-4honapig jól el vagyunk és utána több hónapig nem beszélünk. Nekem már lassan egy éve van barátom es neki is van barátnője. Mostanában találkoztunk és elmondta,hogy érzelmileg megcsalja velem a barátnőjét. Azt hiszem elkezdtem iránta érezni megint valamit,de már nem akarok,mert a barátomat (is) szeretem. Szeretnek kimászni ebből a 3 éves borzalombol...
2017. jún. 17. 19:25
3/4 anonim válasza:
Úgy, hogy nyitsz mások felé. Lekötöd magadat. Eljársz a barátaiddal, új embereket, új társaságokat ismersz meg.
4/4 anonim válasza:
1-es vagyok. Köszönöm, amit írtál. Szívesen segítek, mert te is válaszoltál (eddig egyedül :P) az én kérdésemre. Úgy érzem, szerintem a sok együtt eltöltött idő alatt vettél benne észre valamit, amit nem tudtál elfelejteni. Ez múlandó, ne aggódj emiatt, csak próbálj ne gondolni rá és akkor minden rendben lesz (tudom, könnyebb mondani...) A jelenlegi fiúddal is próbálj valami olyasmit csinálni, ami ilyen reakciót vált ki benned és akkor az előző erre cserélődik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!