Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Új gépet szeretnék vásárolni...

Új gépet szeretnék vásárolni és nemtudom hogy melyik hangfal lenne jó hozzá. Nem akarom elrontani a vásárlást ilyen dolgok miatt, valaki segit?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy új gépet venni ( [link] ezzel még nincs is baj, csak az hogy a felét se értem mi van odairva, csak a barátom mondta hogy ez a gép jó lesz. Két hangfalat néztem ki, viszont az egyik 3,5 mm-es jack dugója van [link] mig a másiknak RCA/USB dugója van. És fogalmam sincsen, hogy melyik hangfalt kéne megvegyem hozzá, persze a basszus is számit. Szóval ha valaki ért ehhez, és azt is megtudná mondani hogy ennek a gépnek hány Jack bemenetele és USB bemenetele van. Előre is köszi!

#USB #hangfal #játékgép #gépi tulajdonságok
2017. ápr. 9. 23:36
 1/2 anonim ***** válasza:

404-es hiba. Az oldal nem található.

A gépedhez 3.5-es jack-el kell csatlakoztatni, ennyi! Az rca dugók mind a hangfalhoz csatlakoznak az erősítőhöz. Mindenről lesz frappáns leírás, segítség így el se lehet baxni.. Vannak olyan általában jóval kisebb hangszórók amik csak simán usbről mennek de ez nem olyan.

2017. ápr. 10. 05:29
 2/2 anonim válasza:
[link] Szerintem erre gondolt, csak beleírt egy )-et a link végébe :D [link] Alaplap, 1 jack csatlakozó(ez tökéletes a hangfalhoz), 2 USB 2 és 4 USB 3 port. A hangfal amit linkeltél elég jó, én ezt veném a helyedben. Mondjuk usb-s hangfalról nem igen hallottam még :D Remélem tudtam segíteni.
2017. ápr. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!