Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhihetem neki amit mondd?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a baráti társaságunkból és az elmúlt 2-3 hétben egyáltalán nem érdekeltem őt, tegnap viszont bevallotta, hogy oda van értem, de nekem valahogy nem tűnik őszintének, mert eddig nagyon vékony barátnői voltak én pedig nem vagyok az a nagyon vékony típus, de nagyon elhízott sem vagyok, ezzel csak oda akarok kilyukadni, hogy egy fiúnak megváltozhat ennyire az ízlése? Nagyon tanácstalan vagyok mit kéne tennem, hogy elhihetem hogy tényleg bejövök neki, vagy csak egy jaték az egész :/2023. jan. 2. 01:34
1/10 anonim válasza:
Csak meg akar dgni és ha a ló nincs a a szamár is jó!
Onnan fogod tudni, hogy tényleg komoly, ha majd nemet mondasz neki a szxre és még úgyis veled akar járni, mert megvár!
2/10 A kérdező kommentje:
De egyébként nagyon kedves, nem nyomulós, szeretne megismerni… csak nem értem miért pont én?
2023. jan. 2. 01:39
3/10 anonim válasza:
Hát ne értetlenkedj, hanem akkor ismerkedj vele, aztán idővel úgyis kiderül...!
4/10 A kérdező kommentje:
Csak nagyon félek, hogy újra csalódni fogok :/
2023. jan. 2. 01:42
5/10 anonim válasza:
Hát a félelmed jogos, de muszáj megtapasztalnod a rosszat is, hogy fejlődni tudj!
6/10 anonim válasza:
Meg aztán ha csalódsz, akkor mi van?!
Majd jön a következő!
De hátha nem fogsz.
7/10 A kérdező kommentje:
Jólvan, egy próbát megér :)
2023. jan. 2. 01:56
8/10 anonim válasza:
1, 3, 5, 6
Egyetértek, egy próbát megér. Nincs veszteni valód!
9/10 anonim válasza:
Annyit tudok javasolni, hogy előre készülj fel a rosszra is, mert akkor nem tudsz akkorát csalódni.
10/10 NTBS válasza:
Beszélgetés vele. Mond azt, hogy fél vagy egy évig nincs szex. Ha tényleg érdemled vár. Ha nem akkor könnyes szemmel búcsúzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!