Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek ezt komolyan...

Szerintetek ezt komolyan mondta? Elhihetem neki?

Figyelt kérdés
Szóval ismerkedünk egy csajjal én 54F ő 42N. Végre sor került bizonyos vízszintes testgyakorlatokra és ő azt mondta nekem utána, hogy soha senkivel nem volt ilyen jó neki. Elmondása szerint volt egypár pasi az életében, mert már elég régen elvált. Elhiggyem neki, hogy tényleg ilyen jó volt velem, vagy csak be akar vágódni mert elég jól állok anyagilag?
2021. jún. 24. 08:57
 1/6 anonim válasza:
Nyilván mi nem voltunk ott hogy ezt meg tudjuk ítélni. Őszintének érezted ahogy mondta? Anyagilag hogy áll? Mert ha nem elég jól, főleg ha 1-2 gyerek is van alatta, én lehet várnék még mi fog alakulni ebből.
2021. jún. 24. 09:25
 2/6 anonim válasza:
Ha csak a pénzedre hajt,az hamarosan kiderül.Addig meg toljátok a vizszintes tornát.
2021. jún. 24. 09:33
 3/6 anonim válasza:

Az a baj a nőknél, hogyha nem komolyan is gondolnak valamit nagyon hihetően adják be. Főleg azért is mert mi azt szeretnénk hallani.

Mindig a legrosszabbra kell számítani és akkor nem fogsz csalódni. Veled volt a legjobb neki? Szuper!!! Ennyi. Ezért nem kell változnia semminek. Majd ahogy alakulnak a dolgok kiderül valójában mit gondolt akkor.

2021. jún. 24. 09:45
 4/6 anonim válasza:

Ne haragudj, de miért itt kérdezed meg és miért nem vele csiszolod a kommunikációdat?

Csak ti tudjátok, hogy pontosan mi történt közöttetek és hogyan és miért.

Jól teljesítettél orálisan és neki ez eddig talán kimaradt? Egymásra találtatok mert mindketten a BDSM szubkultúra tagjai vagytok és kiegészítitek egymást? Talán viágéletében arra vágyott hogy bizonyos dolgokat megtegyen egy férfival te meg nyitott voltál erre (ez most lehet bármi a pegging-től kezdve a teljesen vanilla dolgokig)?

Ti voltatok ott, nem mi.

Töltsetek időt egymással, érezzétek jól magatokat.

Ez a kérdés sokkal inkább rólad árul el sokat, mintha nem lenne önbizalmad és tőlünk várnád a megerősítést, pedig.. és tényleg csak magamat ismétlem.. mi nem voltunk egy ágyban veletek.

2021. jún. 24. 09:53
 5/6 anonim válasza:
Hármas jól mondja. A legrosszabbra gondolj, ne változzon semmi.
2021. jún. 24. 13:06
 6/6 anonim válasza:
Ezt így senki nem tudja megmondani ezt vele beszéld meg
2021. jún. 26. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!