Ezek alapján elhihetem, hogy szépnek látnak mások is?
Figyelt kérdés
En relativ szépnek látom magam, a barátaim és havarjaim sokan mondták már h szép vagyok, valamint idegenek is szoktak mondani. Az utcán meg többször is megfogyeltem h ha szembejon valaki es ranezek észreveszem h ő már nem engem...2020. okt. 1. 13:06
1/3 anonim válasza:
Az a baj ezzel, hogy az ember majdcsak 20-30 év múlva látja önmagát szépnek a régi fényképein, és hiszi el, hogy tényleg de szép, de jóképű volt fiatalon, de akkor már késő :D
3/3 anonim válasza:
Az a fő, hogy szeresd magad olyannak fogadd el amilyen vagy, légy elégedett és büszke önmagadra mert ha te lebecsülöd magad akkor mástól mit vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!