Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan engedjem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el?

Figyelt kérdés
17éves lány vagyok, 1 év 3hónapig voltam együtt az első nagy szerelmemmel. Karácsonykor szakított velem, 3 hónap se veled se nélküled játszmázás után. Nagyon toxicus kapcsolat volt, az első 3 hónap gyönyörű volt, egy évet pedig végig veszekedtünk, végigszenvedtünk, csupán apró boldogsággal. Én mindent meg akartam beszélni vele, éreztettem mindig vele hogy mennyire szeretem. Ő is nagyon szeretett, de a függőségét es a pénzt még jobban. Mindig rá akartam erőltetni hogy legyen figyelmesebb, érezzem hogy szeret engem. Próbálkozott, de en mégsem éreztem soha magam értékesnek mellette, sőt a legtöbbször szomorú voltam. Az önbecsülésem es az egészséges egóm teljesen eltűnt, és tudom hogy ennél több jelet nem tud küldeni az univerzum, hogy ő nem az én emberem, vele nem tudok fejlődni. Lefogytam, a stressztől az arcom beesett, mondják sokan, hogy megváltoztam. Hogyan felejtsem el? Hogyan ne függjek tőle, és ne legyen minden gondolatom Ő? Kilátástalannak érzem a helyzetet. Leginkább azoktól az emberektől kérdezem, akik voltak hasonló helyzetben, de sikeresen kijöttek belőle…

2022. dec. 30. 19:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan jártam, igaz, velem egy hete történt, az első 3 nap csak fetrengtem, férfi létemre bőgtem pár órát és ezen járt az agyam, hogy elhagyott. Mi "szünetet" tartottunk közben összejött egy lánnyal és annyit mondott hogy sajnálja hogy nem mondta el, hogy a lányok is érdeklik, frusztrált voltam, nem ettem napokig rendesen, hülyeségeken gondolkodtam, majd a negyedik nap próbáltam folytatni azt, amit előtte csináltam, játszottam, rajtoltam, filmeztem stb. Valamennyire lekötött, de azóta is gondolok rá. Előtte is egy lány miatt bánkódtam, és ő volt az aki segített és tovább tudtam akkor lépni. Barátaim nekem sincsenek miatta, így számomra marad az örlődés, és valószínűleg nem is keresek mást, talán nem nekem való ez.
2023. jan. 3. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!