Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Hogy engedjem el?
Életem első szerelmével szakítottunk márciusban és azóta se tudom elengedni. Toxikus kapcsolat volt számomra ennek tetejébe ő szakított velem...elég furcsa volt az egész kapcsolat valahogy mégis hiányzik . Az az ember akibe az elején szerelmes lettem már nem létezik, sőt egyre biztosabb vagyok benne hogy csak a fejemben létezett. Annyira szívesen lennék újra szerelmes is mindennek tetejébe. Közbe néha néha arra is gondolok hogy visszamennék hozzá, aztán pár nap múlva már undorodom tőle közbe hatagudni nem tudok rá, szeretem is még aztán rájövök hogy utálom ...
Szóval kiborítóan ellentmondásos érzèseim vannak és én magam sem tudom mit kéne tennem...ez normális vagy kezdek begolyózni?
17\L
Egyszerűen két érzékszerved van jelen, a szíved, és az eszed.
Szerelmes vagy még, azonban azt látod, hogy nem jó emberbe.
Normális folyamat ez, melyet az idő előbb vagy utóbb, de bizonyosan begyógyít majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!