Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a hajót engedjem el, mert soha nem fogok neki kelleni?
Újra felkerestem egy illetőt, akivel régen randiidőszakaink voltak, de nem lett kapcsolat. Évek teltek el, nekem volt azóta barátom de nem tudta őt senki felülírni, így bátorságot tettem, felkerestem. Én nagyon szerelmes voltam belé
Két hónapig, nagyon de nagyon hosszú üzenetekben beszélgettünk. Átlagos dolgokról, ki mit csinált stb. Meglepően nyitott volt felém, de napok teltek el egy-egy válasz között...nem értem ha valaki lesz*rja a másikat minek ír regényeket?
Egy ponton megrekedt a dolog, már nem folytatódott a beszélgetés. Néha néha reagál pár sztorimra, posztomra...mindennap gondolok rá, mert én nagyon bíztam hogy újra találkozhatunk. Régen rosszban váltunk el, és nagyon vágytam arra hogy megismerhesse a mostani énem, de nem hívott el. Semmi flört
De akkor minek írogatott ennyit nekem?
Minden posztom állandóan nézegeti, elsőként nézi meg
Tudom, ezt a hajót elkellene engednem, de mégis reményt adott
Miért csinálja ezt? Nem ért volna meg akár egy baráti találkozót a dolog?
Annyit változtunk, annyira másak lettünk, és hittem hogy újra tudnánk kapcsolódni
#3.) - Itt kezdődik a probléma !
💔 NEM TUD KIIGAZODNI RAJTAD !
Két lehetőséged van
- Megpróbálod elhívni, esélyt adva ezzel annak, hogy legyen valami.
- Nem hívod el, de így biztosan nem lesz semmi.
Mi lehet a legrosszabb, ami történhet? Max nem beszéltek többet, ha nemet mond.
Ki tudja miért beszélgetett velem. Egyébként külföldre megyek pár hónapra, lehet azért se hív el, vagy csak nem akar
Foglalmam sincs mit gondol erről az egészről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!