Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen számotokra a tökéletes fiú barát? A tökéletes pár?
Figyelt kérdés
Kinézetre, stílusra, belsőre?
Hány éves?
Milyen lenne vele a tökéletes randi?
Miket csinálhatok ezzel a baráttal/pasival?
Milyen programokat?
Kérlek írjatok kort is.
2022. nov. 18. 13:00
1/3 miccamacca válasza:
Szerintem mindenkinek más tehát most hiába írom le nekem milyen nincs jelentősége. De ilyen alap dolgokat mindenki elvár mint például udvarias, figyelmes, kedves. Program ötletek pedig ezer és ezer van fen az interneten:
Ha nem is teljesen a kérdésre válaszoltam de remélem tudtam segíteni. 17/L
2/3 anonim válasza:
A tökéletes pár számomra,
-Kinézetre igényes, elegánsabb stílusú, magas vékony, szőke és kék szemű :D
-Belsőleg egy nagyon szociális és nyitott személy
-25-30 közötti
-Programok kapcsán pedig bármit, új helyeken fedeznénk fel vagy csak simán élveznénk egymás társaságát.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!