Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most?
Az 5.osztályos húgom egy 8.osztályos fiúnak adott csokit (vagyis a fiú osztálytársának adta oda, hogy agya neki oda) és kérdezgették tőle kitől kapta (mert nem mondta meg ki küldi neki). Az húgom osztálytársának a tesója 8.-ba jár és ő is faggatta. Végül elmondta és most teljesen kiakadt. Mit tegyen? Miben tudok neki segíteni? Én mit tegyek? Húgom:11 Fiú:14
16/L
Tanulj meg helyesen írni, és fogalmazni...
Ki akadt ki?
Remélem...
Mert, ha nem akkor nekem kell moziba vinni, a pasimmal meg ilyenek és nem akarom.
Gyerekes baromság... ebben a korban még ciki, ha érdekel egy lány/fiú... Te is voltál annyi idős, biztos te is tudod...
Azzal kalkulálj, hogy egy ideig biztos sokat kell foglalkoznod a húgoddal, mert az érzelmi-lelki világa sérült. Az meg, hogy a pasid kárára nem akarsz vele foglalkozni, a te szegénységi bizonyítványod... Mégis 16 évesen mi olyan lemondhatatlan, hogy ne a húgod lelki baja legyen az első pár óra enyelgés helyett? Te is gondolkodj el azon, ki is vagy valójában és valójában mennyire is őszinte a segíteni akarásod.
A helyesírást meg már említették előttem... 16 évesen inkább azt fejleszd, semmint a családod hátba támadod az olcsó enyelgésért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!