Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?
Tetszik egy fiú viszont van egy dolog amiben eléggé különbözünk. Ő eléggé racionálisan gondolkodik én meg inkább művészlélek típus vagyok. Ő eléggé berendszerezi a dolgokat én meg szeretem nem ilyen szinten berendszerezni a dolgokat. Ezenkívül kb. Hasonló dolgokat szeretünk, azonos baráti körbe tartozunk, kb megegyezik az értékrendünk stb. Ezelőtt még soha sem volt barátom viszont ő olyan furcsa érzéseket vált ki belőlem. Aztán jó kérdés hogy ő mit gondol rólam. Szerintetek működhetne a párosunk ha eljutnank odáig?
Egyébként az osztálytársam. Ő is 9.-es.
Ez szerintem max együtt élés esetén nehezítheti meg kissé a dolgokat, de mivel ettől még messze vagytok, szerintem nem lesz vele gond. És ez amúgy is már akkor derül ki, ha kapcsolatban vagytok. Vannak, akik tudják az ilyen különbségeket kezelni, vannak, akik nem, a puding próbája az evés. Én emiatt semmiképp sem mondanék le a srácról.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!