Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi igazság van ebben “az ellentétek vonzzák egymást” mondásban?
Nektek mi az a dolog, ami mindenképp meg kell, hogy legyen a párotokban? Azaz mit kerestek inkább egy fiúban/lányban?
(Remélem érthetően tettem fel ezt a kérdést. :D)
Részben van, de nem teljesen. Mert alapvetően a nőknek kell, hogy fel tudjanak nézni a férfira, míg a férfiak azt szeretik, ha egy nő nőies. Vagy egy normál párosnál megfelelő, ha a férfi magabiztos, a nő visszahúzódóbb, a férfi kezdeményezőbb, a nő szégyenlősebb stb. vannak ilyen párok.
Viszont az életmódban már inkább jó ha hasonlóságok vannak, pl nem jó, ha az egyik bulizós, a másik meg nem szeret bulizni, vagy az egyik szeret elmenni vásárolni, kávézókba, a másik inkább a természetet szereti, amit az egyik nem stb.
Nem, legalábbis hosszù távon nem
Én sokkal jobban érzem magam olyan pasival, akivel sok a közös tulajdonságú k, meg hasonló a multunk
Több kapcsolatom során tapasztaltam, hogy minél jobban hasonlítottunk, annál jobb volt a kapcsolat.
Én abban hiszek, hogy a hasonlók vonzzák egymást.
Szeretném, ha a barátnőmnek azok a dolgok lennének fontosak, amik nekem is.
Pl. én sokat foglalkozom művészettel, színházzal és ebben is tanulok tovább. Nem tudnék olyan lánnyal együtt lenni, akinek nincs ugyanilyen szenvedélye.
24/F
,,És most azzal van a fejem folyton tele, hogy hogyan eshettem az ellentétembe bele, mindenhol a szemedet nézem, hogy figyel-e, mert gyűlölöm a magányt, de te itt hagytál most vele..."
Az első pasimmal teljesen ég, és föld voltunk, rengeteget veszekedtünk, semmiben nem értettünk egyet, én mindig buliztam volna, ő mindig otthon ült volna, én mentem volna sétálni, ő inkább kiült volna a ház elé, én szeretem a pörgős, gyors zenét, ő bele van buzulva a sok őskori lassú szarba, szerintem az oktatás szart se ér, szerinte tökéletes, neki az MKKP az király, nekem megint más, ő nem lát túl annál, hogy kamionozás, meg sofőrködés, én viszont valami változatos melóra vágyom, én imádom a várost, ő a falut, nekem South Park, neki Simpson Család...szóval tényleg semmi nem volt, amiben egyetértettünk volna.
Viszont mai napig kínlódunk, mert már rengetegszer próbáltak meg egymást elengedni, mindkettőnk kezdett már ki a "szünetekben" mással is, de akkor sem az igazi.
Majd talán egyszer találunk megoldást, lassan 1,5 éve "kínlódunk" egymással.
Válasz a kérdésedre: Nem igaz ez a mondás, tapasztalatból mondom, ettől függetlenül szerethetitek annyira egymást, hogy még évek után sem bírjátok elengedni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!