Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazság az exemről? SEGITSÉG!
Ez a baromság mit keres a felnőtt párkapcsolatokban?
Amúgy megértem, ha elege van belőled, játszmázó kis rinyagép vagy a leírtak alapján, és tényleg semmi közöd hozzá, mit csinál egy független másik ember, kivel barátkozik, és kivel kezd kapcsolatba.
#6 véleménye bővebben: pszichiáternél.
+Iskolában,ne az ágyban,az alváson kívül.
Ja,a haverja kiszívta a nyakát,te meg terhes vagy d...ás után pár nappal.
MENJ MÂR INNEN!!!!!!!
Persze, hogy ezért.. Ki sem lehet kérdést írni anélkül, hogy kiválasztanád a kategóriát az első (!) lépésben, legalább ne hazudj és nézz minket hülyének.
Mindenesetre remélem tanultál az esetből, hol b-sztad el.. ha nem, akkor egy kis segítség:
1. Féltékenykedés - az egyik legfeleslegesebb baromság, amit elkövethetsz, csak elhidegíted vele a másikat és tönkreteszed a kapcsolatot
2. Játszmázás, átverés, terhességgel ijesztegetés - undorító dolog volt tőled, nem verünk át valakit, aki fontos, pláne nem valami ilyennel
3. Beleszólás abba, mit tehet és mit nem szakítás után - amint kimondta, hogy vége, nem szabhatsz meg neki semmit
Ő is eléggé elb-szta, gusztustalan dolog smsben szakítani, pláne ennyi év barátság után.. Sajnso ezért sem mindig éri meg sokéves barátságot kapcsolattá alakítani, mert vagy nagyon jól fog működni (ami a ritkább), vagy vége a barátságnak is.
A lényeg az, hogy nem vagytok elég érettek egy párkapcsolathoz, úgyhogy marhára nem kéne erőltetni. Szerintem nem vagy beteg, mert szinte minden kamasz idióta ezen a téren, én is az voltam ennyi idősen. A következő kapcsolatodban majd talán nem követed el ezeket a hibákat, más hibákat fogsz, de idővel csak belejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!