Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazság az exemről? SEGITSÉG!
Figyelt kérdés
Több mint 2 éve vagyunk együtt és kb az utobbi 2 hónapban elég sokat veszekedtünk féltékenység miatt(főleg én vagyok az).Nyáron együtt mentünk el a nagyszülőkhöz,és fél óra távolságra voltunk egymástól.Viszont ez a 3 hét alatt csupán 4x találkoztunk,és akkor is én kértem,neki meg mindig pont akkor volt dolga így csak pár órát ülhettünk együtt.Ez mellett azt is mondta hogy nem kapott zsebpénzt,ezért nem talalkozunk gyakran.Viszooont,abban a városban ő minden nap délutántól éjjel 1-ig volt kint másokkal és persze egy csomó lány volt a körben.Egy nap találkoztunk és észrevettem,hogy ki van szívva a nyaka,mire azt mondta berugtak a legjobb barátjával és az tette és szájon is puszilták egymást.Aznap lefeküdtünk.Én meg időközben felhagytam a féltékenykedéssel.Közben gondoltam csinálok neki egy átverést (mert ő is csinált nekem,hogy elköltözik más országba) ami félig igaz volt.Miután lefeküdtünk ugyanis 3 napig hánytam és késett.Aztán 4. nap megjött,de én gondoltam átverem és azt mondom neki hogy még mindig nem jött meg és hányok.Ez kb 4 napig tartott,majd amikor találkoztunk és elmondtam,hogy átverés,azt mondta ne is érintsem el,végeztünk és hazament.Persze én milliószor bocsánatot kértem és beismertem hogy rossz vicc volt,de azért tulzás 2 év után ezért szakítani.Erre közölte,hogy nem is ezért,hanem mert már unta,nem szeret valamint elküldött melegebb éghajlatokra.Megbeszéltük,hogy beszélünk mikor mindketten hazaérünk a nagyszüleinktől,mert 2 év után nem látom igazságosnak hogy valaki csak így kidobja a másikat smsben.Ezek után mondtam,hogy remélem amíg el nem váltunk rendesen,addig nem megy más lányra,és azt mondta ne mondjam meg mit csináljon mert megfog csókolni egy lányt.Most kinek van igaza és ki a hibás? Mit gondoltok az egészről? Amúgy én 16/l ő 17/f,7 évig legjobb barátok voltunk,2 éve és 1 hónapja meg jártunk.2016. júl. 28. 11:29
11/14 A kérdező kommentje:
#10 Bővebben:olvastam egy kérdést ebben a kategóriában és onnan írtam a kérdést,fogalmam sincs hogy az miatt tette ide vagy nem,a lényeg,hogy nem én választottam ezt,de hol fáj nekem ha elhiszed vagy nem.1:A féltékenykedést,ahogy mondtam rég befelyeztem.2:Csak egy rossz vicc volt,amit visszaadtam.3:Azt mondta ne legyek féltékeny.Nem voltam.Szakít és másnap már más lánynál van.Nem logikus,hogy akkor tetszett neki és hazudozott?
2016. júl. 28. 12:21
12/14 anonim válasza:
Szerintem ez az egesz kapcsolat elcseszodott a vegere. Latszik h te jobban szereted ot, mint o teged. Es az h 2 ev utan sms-ben szakitott, valoban bunko dolog. De probalj tullepni rajta, semmikeppen se probald visszaszerezni, mert nem er annyit
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ! :)
2016. júl. 28. 12:35
14/14 anonim válasza:
Szia!
Figyelj engem annó barátom egy majdnem egy éves kapcsolatban csalt meg a legjobb barátnőmmel. Ezt én másfél évvel a szakításunk után tudtam meg pont azért, mert az első óvó jelnél nem kezdtem el mondhatni "faggatni" csak annyiban hagytam, hadd legyen jóban alapon.
Másik párom egy több éves kapcsolatban kezdett el a hátam mögött társkeresőzni úgy, hogy azt mondta, miután több fiókját is megtaláltam, hogy azért csinálta, hogy kiakadjak, mert állandóan feleslegesen vagyok féltékeny. Ehelyett kikezdett egy barátnőmmel azon a társkeresőzn.
Tanulságok: Sose legyél túlságosan féltékeny, de mindig légy résen.
Ne hazudj, úgyis fény derül rá és csak vitákat szül maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!