Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van benne igazság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van benne igazság?

Figyelt kérdés

Attól, hogy kapcsolatban élünk valakivel, még természetesen vannak határok, amiket be kell tartanunk, mindenkinek van privát zónája, és például a telefon ebbe tartozhat.

Ha azonban a párunk szinte krónikusan vigyáz arra, hogy távol tartson a telefonjától, magával viszi zuhanyozni, vagy már attól is kiveri a víz,ha azon nézzem meg az időt rosszul lesz tőle

Folyamatos üzenetek A baráti beszélgetés és az elmélyült internetes viszonyt az üzenetek rendszeressége különböztetheti meg. Egy baráttal időnként üzenünk egymásnak, míg ha két ember intim kapcsolatot alakít ki egymással, akkor a nap szinte minden órájában, akár késő éjszaka is érkeznek az üzenetek. Ha két ember úgy érzi, az élete minden apró pillanatát meg kell osztania egymással, holott éjjelente valaki más mellé fekszik le aludni, akkor jogos az aggodalom?

Az én barátom is ezt teszi mégis velem van

Azt állítja hogy csak haverja a lány? Mit gondoltok?

2016. júl. 11. 09:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy nem csak haverja a lany.
2016. júl. 11. 09:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem gondolok semmit. Ülj le, beszéld meg vele ha zavar, mondd el neki. Erről szól egy kapcsolat. Ne kombinálj, ne találgass, ha nem hiszel neki akkor pedig már régen gáz van szerintem.
2016. júl. 11. 09:38
 3/14 A kérdező kommentje:

Többször is volt róla szó de mindig azt feleli hogy csak havero

a lány Soproni mi meg Miskolcon lakunk állandóan vele chatel

2016. júl. 11. 09:40
 4/14 anonim ***** válasza:

És te egy több száz km-re lévő lányra vagy féltékeny? Most komolyan?

Hagyd hagy legyen a párodnak saját élete, az nem azt jelenti hogy nem akar veled lenni. A munkahelyén a kolléganőitől is óvod? Ja nem ott nem tudod kivel mit beszél?

Bízz már a társadban kicsit ha már őt választottad.

Amúgy honnan tudsz róla? Tőle vagy magadtól 'találtad ki' hogy kivel chatel?

2016. júl. 11. 09:43
 5/14 A kérdező kommentje:
Tőle tudom állandóan róla beszél mint aki belezúgott de közbe tagadja és havernak állítja be
2016. júl. 11. 09:50
 6/14 anonim ***** válasza:

Túl a barátságon.....

Te is érzed, hogy ez nem normális. És ugyan, mi a pár száz kilométer? Semmi. Én elbeszélgetnék vele hossza, őszintén. Nekem ez nem férne bele egy komoly kapcsolatba.

2016. júl. 11. 10:00
 7/14 Noblesse Oblige ***** válasza:

Ha lányt előtted ismerte már, akkor nagyon sok itt a kérdés. Lehet, hogy szereti a másikat, csak nem akarja elveszíteni?

Ha a barátod hárít, akkor kénytelen leszel beszélni a másik lánnyal, és esetlegesen szembenézni azzal a ténnyel, hogy te csak figyelemelterelés voltál.

Ha te vagy az aki később került a képbe, és a párodból semmit nem lehet kihúzni, akkor én beszélnék a lánnyal. Nem támadólag, mert az érzésekért ő sem felelős, de kifaggatnám a kapcsolatukról a párommal és elmondanám, ha úgy van te nem állsz útjukban a boldogságuknak, csak ennek semmi értelme, hogy van egy párod, és mégis mással ossza meg az életét. Én lélekben felkészülnék a legrosszabbakra.

2016. júl. 11. 10:06
 8/14 A kérdező kommentje:

3 éve egy játék által ismerte meg én 1.5 éve vagyok vele

25 L barátom 22F

a lány meg 19L

2016. júl. 11. 10:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem is volt már ilyen élményem. A párom előbb megismerkedett egy nővel, kavartak stb. aztán jöttem én a képben. Akkor éppen jobban bejöttem neki és velem jött össze. A kapcsolatunk elején említette, h a nő akivel előttem írkodott kérdőre vonta, h miért velem jött össze, miközben úgy gondolta, h köztük alakul valami. Ezen akkor nevettem, nem is foglalkoztam vele, meg chateléseket sem észleltem.

3 hónap múlva ezek újra összetalálkozhattak valahol és elkezdődött a románcuk. Rájöttem, összeraktam a fejemben, h ugyanarról a nőről van szó, aki az elején kibukott és valószínűleg mindig is tartották a kapcsolatot, csak a telefonból a levelezések ki voltak törölve és én így sosem láttam ezeket mikor az exem babrált a chatjében... 1 hónapig ment a dolog, h nem tudta az exem, h kit is válasszon ,mert nekem bizonygatta, h szeret, de közben találkozgatott a másik nővel is. Végül segítettem neki a döntésben és szakítottam! Ők azóta is együtt vannak és már a közös babájukat várják :)

Jogosan aggódsz, mert az nem normális, h mindennap úgy chatelnek mint egy szerelmes pár... Kit érdekel a km? Az sosem akadály a szerelemben! Én már választás elé állítanám a barátomat, h van én vagy az a másik csaj!

2016. júl. 11. 10:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm akik eddig írták
2016. júl. 11. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!