Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van benne igazság?
Attól, hogy kapcsolatban élünk valakivel, még természetesen vannak határok, amiket be kell tartanunk, mindenkinek van privát zónája, és például a telefon ebbe tartozhat.
Ha azonban a párunk szinte krónikusan vigyáz arra, hogy távol tartson a telefonjától, magával viszi zuhanyozni, vagy már attól is kiveri a víz,ha azon nézzem meg az időt rosszul lesz tőle
Folyamatos üzenetek A baráti beszélgetés és az elmélyült internetes viszonyt az üzenetek rendszeressége különböztetheti meg. Egy baráttal időnként üzenünk egymásnak, míg ha két ember intim kapcsolatot alakít ki egymással, akkor a nap szinte minden órájában, akár késő éjszaka is érkeznek az üzenetek. Ha két ember úgy érzi, az élete minden apró pillanatát meg kell osztania egymással, holott éjjelente valaki más mellé fekszik le aludni, akkor jogos az aggodalom?
Az én barátom is ezt teszi mégis velem van
Azt állítja hogy csak haverja a lány? Mit gondoltok?
Teljesen egyertelmu, h tobbrol van szo, mint baratsag. Csak egyelore a tavolsag es a lany kora miatt gondolom, nem tudnak osszejonni. Ez csak ido kerdese es repulsz, mar bocs. En a helyedben azonnal pattannek ebbol a kapcsolatbol. A parod nem eleg, h kamuzik, de meg kegyetlen tiszteletlen veled szemben es teljesen megalaz. Pusztan az a teny gaz, h a veled egyutt tolott idoben is ezzel a csajjal csetelget.
Nekem is volt egy fiu baratom, a legjobb volt. Nagyon szerettem, de soha nem volt koztunk szex, sot csok se. Ugy voltunk vele, h csak elrontanank azt, ami kialakult kettonk kozott. Mindkettonknek voltak parkapcsolatai, de nem csetelgettunk egymassal, mikozben a parjainkkal voltunk. Szerettuk az eppen aktualis parkapcsolatainkat es azok tudtak, h mi tenyleg csak baratok vagyunk. Megadtuk a tiszteletet mindenkinek.
Szoval a pasid egy tiszteletlen bunko finoman szolva.
11-nek igaza van!
Volt nekem is olyan pasi ismerősöm, akivel nem tudtam sima barátságban lenni, de párkapcsolatban sem. Egyszerűen vonzódtunk egymáshoz és kész, de tudtuk, h a kapcsolat nem működne. Mindkettőnknek lett párkapcsolata és békén is hagytuk egymást. Néha ő rám ír, h mizus velem, h jól vagyok-e de ezen kívül semmi, mégis tudok róla mindent és én is róla, egymás magánéletét tiszteletben tartjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!