Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy az ellentetek vonzzak egymast? En atlagos testalkatu srac vagyok de nekem mindig is a husis lanyok tetszettek. De hiaba vagyok kulonbozo tarskeresokon fent nem jarok szerencsevel. Hol keresgeljek? Valami tipp?
Nem-nem igaz, ezt beis bizonyították :D
De most komolyan, ellentétek, hogy vonzanák már egymást? józan paraszti ésszel felvázolva nem tudnátok mit csinálni vagy nem élveznétek, mert az egyk ide a másik meg oda akar menni..
2 hasonló személy több ideig marad együtt, mert van mit csinálniuk.
2/2, azt tudjuk, hogy apád ott ismerkedett, ezért lettél ekkora barom!
Kérdező: a duci lányok megszokták, hogy az ilyen 2/2-höz hasonló agyatlan, buta tekintetű véglények beugatnak nekik, ezért nincs semmi önbizalmuk általában. Kicsit türelmesebbnek, kitartónak kell lenned velük. Meg kell győznöd őket, hogy nem csak d*gni akarsz (vagy ha igen, akkor legyél őszinte, ők is akarnak d*gni, találsz partnert erre is), illetve hangsúlyozd, hogy neked a husis csajok tetszenek.
Vannak duci társkereső oldalak is, keress rá.
Meg ilyen csoportok a Facebookon.
Hajrá, sok sikert!
Én sem tapasztaltam, hogy az ellentétek vonzanák egymást, szerintem butaság. Mindig is olyan emberkét kerestem magam mellé, akivel minél több a közös pont. Na meg egy kis felesleg rajtam is van, és a duci pasik vonzanak, az sem baj ha nagyon dagi, sőt... :) Arra sajnos nem tudok mit mondani hol találhatnál neked tetsző alkatú lányt, ugyanis nekem sincs fogalmam, hogy duci pasit hol keressek, aki el is fogadja magát. :D
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!