Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nap 24 órájában, szinte minden fölös percemben bizonygatnom kell neki, hogy szeretem, különben nem hiszi el?
Figyelt kérdés
Ez normális, vagy valami mentális betegség? Őszintén kérdezem, mert ha esetleg látja, hogy online vagyok, és nem írok öt percig, már jön, hogy nem szeretem meg hasonló, sőt, konkrétan bőgött, és már meg akart halni, mert egyszer egy egész napra elmentem túrázni, és kikapcsoltam minden telefont.2022. nov. 13. 17:52
11/11 anonim válasza:
Jézus, ideges tudok lenni az ilyen viselkedéstől. Mi van ha nem szólt a kérdező? Már nem is lehet élete beszámoló nélkül?
Ennél csak nagyobb hiszti lesz ha szakítasz, tapasztalat. Ilyen viselkedéssel ne csodálkozzatok ha nem szereti már a kérdező. Taszító ha rajtad lógnak. Ez 10 éves kor felett gáz és nem normális, vesd fel a pszichológust vagy külsős segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!