Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A nap 24 órájában, szinte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nap 24 órájában, szinte minden fölös percemben bizonygatnom kell neki, hogy szeretem, különben nem hiszi el?

Figyelt kérdés
Ez normális, vagy valami mentális betegség? Őszintén kérdezem, mert ha esetleg látja, hogy online vagyok, és nem írok öt percig, már jön, hogy nem szeretem meg hasonló, sőt, konkrétan bőgött, és már meg akart halni, mert egyszer egy egész napra elmentem túrázni, és kikapcsoltam minden telefont.
2022. nov. 13. 17:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Tipikus félelem az elhagyatottságtól. Gyerekkori traumára való reakció
2022. nov. 13. 18:03
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Tipli.
2022. nov. 13. 19:15
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
hát csak úgy süt a szerelem az irományodból...hagyd már békén szegényt, szakíts, még találhat olyat, aki szereti.
2022. nov. 13. 19:42
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Ez így nem oké. Gondolkodnék a szakításon...:/
2022. nov. 13. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

"és már meg akart halni, mert egyszer egy egész napra elmentem túrázni, és kikapcsoltam minden telefont"

És neki is mondtad, hogy túrázni mész egy teljes napra és ki fogod kapcsolni a telefont? Mert ha nem közölted vele, akkor érthető, hogy aggódott.

Valószínűleg ez mind arra vezethető vissza, hogy nincs önbizalma, nem tudja elhinni, hogy valaki szereti őt. Bár ahogy előttem is írták, ebből a kérdésedből különösen nem az jön át, hogy fülig szerelmes lennél, lehetséges, hogy nem alaptalanul viselkedik így.

2022. nov. 13. 21:11
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
Vagy csak szimplán egy energiavampir
2022. nov. 13. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:
11%
#6 Ez nem az Ezotéria kategória xD
2022. nov. 13. 21:58
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

Alapvetően nem ismerkedünk és nem kezdünk kapcsolatot semmilyen mentális beteg emberrel.

Egyáltalán nem normális és ez egy normális értékrendben azonnali instant bann lenne.

2022. nov. 14. 07:09
 9/11 NTBS ***** válasza:
75%
Szerintem engedd el. Nincs értelme.
2022. nov. 14. 18:04
 10/11 anonim ***** válasza:
72%

Beteg.

Szépen dobd ki, ha továbbra is vele maradsz, akkor le fog építeni téged is.

2022. nov. 14. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!