Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nap 24 órájában, szinte minden fölös percemben bizonygatnom kell neki, hogy szeretem, különben nem hiszi el?
"és már meg akart halni, mert egyszer egy egész napra elmentem túrázni, és kikapcsoltam minden telefont"
És neki is mondtad, hogy túrázni mész egy teljes napra és ki fogod kapcsolni a telefont? Mert ha nem közölted vele, akkor érthető, hogy aggódott.
Valószínűleg ez mind arra vezethető vissza, hogy nincs önbizalma, nem tudja elhinni, hogy valaki szereti őt. Bár ahogy előttem is írták, ebből a kérdésedből különösen nem az jön át, hogy fülig szerelmes lennél, lehetséges, hogy nem alaptalanul viselkedik így.
Alapvetően nem ismerkedünk és nem kezdünk kapcsolatot semmilyen mentális beteg emberrel.
Egyáltalán nem normális és ez egy normális értékrendben azonnali instant bann lenne.
Beteg.
Szépen dobd ki, ha továbbra is vele maradsz, akkor le fog építeni téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!