Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért védelmezik még mindig...

Miért védelmezik még mindig kétségbeesetten a Fideszesek a kormányukat, bizonygatják lélekszakadva a sikereit?

Figyelt kérdés

Ha tényleg demokráciában élünk demokratikusan kormányoz a Fidesz, ráadásul nagyon jól, soha nem volt ilyen jó kormányunk, soha nem éltünk ilyen fantasztikus körülmények között, a választási törvény demokratikus és igazságos, újabb kétharmaddal nyert a Fidesz tökéletesen tiszta választásokon. Ha ezek tények akkor ezeknek a tényeknek igazolniuk kell és bizonyítaniuk kell önmagukat. Mi értelme van mindig ennek a görcsös bizonygatásnak?

Szerintem ennek egyértelmű a pszichológiája. Ilyen kényszeres bizonygatásra mindig a hazugságok védelmében van szükség.

2022. júl. 2. 13:34
A kérdező szavazást indított:
Az igazságot folyamatosan bizonygatni kell.
A hazugságokat kell folytonosan védelmezni.
16 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Mert tudathasadásos birkák
2022. júl. 2. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Részben a kormány fizetett emberei teszik ezt, akiknek ez a munkája, és sokkal kevesebb fideszes "valódi" szavazó teszi ezt, szerintem.
2022. júl. 2. 13:36
 3/5 mindentudó99 ***** válasza:
18%
Én rajuk szavaztam de bizonygatok semmit. Minden esetre az időközin Budapesten is a fidesz nyert magasan. Szóval ezt már nem lehet a falusiakra meg az M1-re fogni. Valami mást kell kitalálni. Nyilván nem arról van szó hogy ellenállhatatkanul fantasztikus a fidesz hanem az alternatíva hihetetlenül gyenge. Inkább behúzzák a fideszre.
2022. júl. 2. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
8%
Amit rosszul csinálnak, azt nem bizonygatom, hogy jó. Amikor hazudnak róluk, akkor kiállok mellettük.
2022. júl. 2. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
38%
Az igazság elmondása már tilos lenne? Nocsak, nocsak.
2022. júl. 2. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!