Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét?16l
Figyelt kérdés
Na szóval van egy fiú a sulimban,egy évvel jár felettem.Már előző évben is felfigyeltem rá,de akkor még nem ennyire.Amióta járunk a suliba csak őt figyelem,hol van mit csinál(kicsit már sztem beteges)és valahogy mindíg ott van ahol én.Észre szoktam venni hogy ő is ugyan úgy néz engem,és a tömegben keres a tekintetével,ha elmegyek előtte a folyosón érzem ahogy néz.Vagy ha elmegy előttem mosolyog meg ilyesmik.Van rá valami esély hogy ebből legyen több is?
Mit kéne tennem?
Vegyek fel vele hosszabb szemkontaktust?
Vagy mivel tudnám jobban felhívni a figyelmét?
2022. okt. 23. 12:31
11/12 A kérdező kommentje:
Rendben majd ha lesz alkalmam,mostmár egy picit magabiztosabb vagyok,hogy tudom nem feltétlenül egyirányú a dolog
2022. okt. 24. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!