Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hívjam fel magamra a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét?16l

Figyelt kérdés

Na szóval van egy fiú a sulimban,egy évvel jár felettem.Már előző évben is felfigyeltem rá,de akkor még nem ennyire.Amióta járunk a suliba csak őt figyelem,hol van mit csinál(kicsit már sztem beteges)és valahogy mindíg ott van ahol én.Észre szoktam venni hogy ő is ugyan úgy néz engem,és a tömegben keres a tekintetével,ha elmegyek előtte a folyosón érzem ahogy néz.Vagy ha elmegy előttem mosolyog meg ilyesmik.Van rá valami esély hogy ebből legyen több is?

Mit kéne tennem?

Vegyek fel vele hosszabb szemkontaktust?

Vagy mivel tudnám jobban felhívni a figyelmét?

2022. okt. 23. 12:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Nem menj el mellette. Állj meg és beszélgess vele úgy mint bármelyik iskolatársaddal tennéd. Légy kedves, mosolygós, viselkedj természetesen. Millió közös téma lehet ebben a közegben.
2022. okt. 23. 12:33
 2/12 A kérdező kommentje:

#1 De még sose beszéltünk,nem lenne fura odamenni hozzá?

Már egyszer majdnem rávettem magam,csak ezek falkában járnak és vagy 8 másik személy is végignézte volna ahogy én ott szerencsétlenkedek..Meg az előző héten volt egy olyan szituáció,hogy elmentem,ő meg megfordult utánam és jött utánam,csak aztán meg gondolta magát(ezt az egyik barátnőm szépen végig nézte onnan tudom)na most nekem túl élénk a fantaziam vagy elképzelhető hogy tényleg miattam fordult meg és akart valamit?

2022. okt. 23. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
Integess neki a melleiddel. Tuti észre fogja venni!
2022. okt. 23. 13:15
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Kezdetben mosolyogva köszönj neki, az már egy jó kezdés. Később már bármilyen témával megszólíthatod, hisz te is bejössz neki.
2022. okt. 23. 13:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

4es jól írja!

Vagy esetleg suli után kapd el mikor megy haza egyedül, kezdj vele beszélgetést lehet fél

2022. okt. 23. 16:48
 6/12 anonim válasza:
100%

Szia!

Ilyen idősen a srácok nincsenek a helyzet magaslatán:)

Magamból indulok ki.. én sem voltam. Ma már csak nevetek rajta, így 38 évesen.. szerintem ha közel kerülsz hozzá kérdezz valamit. Ilyen szituban nincs rossz kérdés;) ha jön válasz akkor sima az ügy. Hívd el utána mondjuk hamburgerezni.. nem ez a lényeg, itt sincs rossz választás. Ha nemet mond sincs gond… lesz majd más. Szorítok neked!! Légy bátor:)

2022. okt. 24. 12:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
#6 Teljes mértékben egyetértek
2022. okt. 24. 13:53
 8/12 A kérdező kommentje:

Emberek nem tudom ma mi történt,de köszönt nekem!!!

Mindenki köszönöm a valaszokat,megy a zöld pipa

2022. okt. 24. 15:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert a továbbiakban! :D
2022. okt. 24. 15:09
 10/12 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem mosolyogj rá. Aztán próbálj vele beszélgetni. Ha neki is bejössz fog rád időt szakítani és kezdeményezni is.
2022. okt. 24. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!