Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy hívjam fel magamra egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam fel magamra egy olyan srác figyelmét aki nagyon népszerű és lehet azt se tudja, hogy létezem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most kezdtem a gimit és tetszik nekem egy srác az évfolyamról viszont nem egy osztályba járunk.Egyetlen közös óránk sincs.Mit tegyek hogy észre vegyen?Vagy hogy tudnék vele beszélni? Alig kezdődött el az év már rengeteg lány legyeskedik körülötte. Van már saját baráti társasága is. Srácok, lányok tudtok valami tanácsot adni? negatív megjegyzésektől kínéljetek:)

#gimnázium #népszerűfiú #hogy hívjam fel magamra a figyelmet?
2021. szept. 9. 23:09
 1/6 A kérdező kommentje:
Ó, azt kihagytam, hogy sajnos a nevét sem tudom. Valamint semmilyen közösségi oldalát.:(
2021. szept. 9. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Így nagyon nehéz dolgod lesz, mert sok a konkurencia és nem is biztos, hogy bejössz neki. Nyilván kell valami ürügy, ami miatt szóba elegyedtek. Ebből majd látod, hogy hogyan viszonyul hozzád.
2021. szept. 9. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs közös ismerősötök a suliban, aki össze tudna vele kötni? Illetve tőle megtudnád az instáját/fb-ját.
2021. szept. 10. 06:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Az egyik fiú barátom egy osztályba jár vele.
2021. szept. 10. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vele kéne szövetkezned. Egyszer menj velük bulizni vagy bárhova, ahol meg tudod ismerni vagy kérd el a sráctól az instáját/fb-ját és írj rá.
2021. szept. 10. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Ha 18 elmultál

Járjál még menőbb pasival.

Olyannal aki már dolgozik. Pl rendőr, tűzoltó, vagy valami menő vállalkozó van saját kocsija lakása.

Ha még nem vagy 18 akkor is próbálj idősebb pasit fel szedni aki már dolgozik és menőbb mint a sulis.

Nem kell hogy dugjatok csak lássa hogy vár valaki a suli elött. Ne félj észre fog venni. Még a nevedet is hamarabb fogja tudni mint te az övét.

2021. szept. 17. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!