Milyen témájú rajz keltené fel a fiatalok figyelmét?
Figyelt kérdés
Még bő egy hónapja konkrét terveim voltak a nyárra, de azóta megváltoztak a dolgot. Így most kicsit ihlethiányom van. Olyan munkákat szeretnék készíteni amelyek népszerűek lennének a mai fiatalok körében. ( Bár én is csak 21 vagyok :))2014. jún. 14. 00:59
1/7 anonim válasza:
Olyanok például, mint a South Park, lehetne abból egy magyar változat! :)
2/7 anonim válasza:
Bocsi, késő van, rajzfilmnek olvastam a kérdésben szereplő rajzot...
3/7 A kérdező kommentje:
Semmi baj. :)
2014. jún. 14. 01:14
5/7 anonim válasza:
Na igen,valami transzformátoros zombis farkasemberes manga az biztos menő lenne,hogy úgy mondjam, elég megnézni a deviantarton mik a legjobbak.Mondjuk igaz sok ott az ázsiai:)
6/7 anonim válasza:
Szerintem olyan, ami tele van élénk színekkel, boldog arcokkal, fesztiválhangulattal, mintha egy képet megállítottál volna és lelassulna a világ.... Legalábbis nekem ez nagyon tetszene :)))
7/7 anonim válasza:
Nekünk a teremben, ahová különrajzra járok, felvittek néhány új festményt, és hááát alaposan felkeltette mindenki érdeklődését :D Ilyen sötét volt mind, és nyomott hangulatú, az egyiken pl egy gyümölcskosár volt a padlón félig kiborulva, és egy kéz lógott ki belőle... meg mögötte látszott a huélla lába.. egy másikon meg felakasztott állatok voltak egy műhelyben. de egyébként profin volt megfestve nagyon, csak épp mindegyiken hulla volt. de felkeltették az érdeklődést, az biztos, senki nem ment el mellettük csak úgy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!