Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. A suliból ismerem. Egy évfolyammal alattam jár.
Csak a folyosón szoktuk egymást látni. Volt már hogy nézett, de más nem történt.
Szeretnék nála kezdeményezni, de nem úgy hogy oda megyek hozzá. Félénk vagyok.
Hogyan kezdeményezhetnék, hívhatnám fel magamra a figyelmét?
A válaszokat előre is köszönöm.
2019. nov. 26. 16:35
1/4 Modeler válasza:
Ne éld bele magad, hogy bármi is lesz belőle, aztán valamelyik szünetben menj oda hozzá és kérdezd meg, hogy van-e kedve valamikor kicsit beszélgetni, sétálni. Valószínűleg így is le fogod taglózni szerintem, úgyhogy nem tuti, hogy hirtelen tud is majd rá válaszolni. Ha igent mond, van esélyed további ismerkedésre és majd azok után megtudhatod valóban kedveled-e vagy csak külsőre jött be.
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan menj oda hozzá!!!
Vagy a régi trükk: ami cuki. Kérd meg az egyik barátnőd, hogy picit lökjön hozzá téged. Ebből csak annyi adódik, hogy a közelébe kerültél. Itt viszont szólítsd meg.
Vagy: mosolyogj rá sokat, esetleg köszönj is rá, ha elmegy melletted. Lehet előbb utóbb oda megy hozzád
De rengeteg időt takaríthatsz meg azzal, hogy odamész hozzá.
Sok sikert. :)
3/4 anonim válasza:
Vele ne tő mondatokban beszélj. Inkább beszélj összetett mondatokban. A fiúknak az tetszik. Általában.
4/4 anonim válasza:
ez a "kérd meg a barátnőd hogy lökjön oda hozzá" most komolyan? :DDD Mi ez, általános iskola lol? Ha akarsz valamit tegyél érte b*szod, ha félénk vagy és nem cselekszel a te bajod, akkor szenvedj csak ha ez megéri neked, nem értem mi olyan rohadt nehéz odamenni hozzá, vagy írj rá facebookon... de ha az életben is így fogsz viselkedni elég szar életed lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!