Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbotránkoztató, vagy szabad?
Figyelt kérdés
Egy családi rendezvényen ismertem meg az elvileg másod unokatestvérem. 20 éves, és eddig még sose találkoztunk velük, mert egyáltalán nem vér szerintiek és nagyon messzi rokonságban állnak. Nagyon jóban lettünk, félvén hogy túl jóban. Az öregek nyilván próbáltak csipkelődni azzal hogy milyen szépek lennénk, de nem tudom szabadna-e ilyet.2022. okt. 9. 10:02
3/13 anonim válasza:
Ha gyereket is amkartok, akkor azért menjetek el genetikai tanácsadóba.
Ezt tanácsolja Dr. Czeizel Endre, orvosgenetikus, számtalan könyv szerzője.
4/13 anonim válasza:
#3 minek, amikor masodunokatestver es nem verszerinti?
@Kerdezo: nincs ezzel semmi baj.
5/13 anonim válasza:
4. A masodunokatestver is vérszerinti! A nagyszülők azonosak!
6/13 anonim válasza:
Alapvetően igen, de a kérdező írta, hogy nem vér szerinti rokonai.
7/13 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az #5 írja - vérszerinti és nálunk engedélyezett. Amit fentebb írtam, az csak óvintézkedés egy szakember nézete szerint.
8/13 anonim válasza:
you mean az egyik dédszülők a 4-ből? (hisz a nagyszülei testvérek másodunokatestvér esetén)
9/13 anonim válasza:
6. Akkor viszont NEM masodunokatestver.
10/13 anonim válasza:
Nem megbotránkoztató, mert nem ritka, de nem is mindennapi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!